Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Απόντες θα είναι κάποιοι χαρακτήρες του One Piece από την live-action σειρά

    Απόντες θα είναι κάποιοι χαρακτήρες του One Piece από την live-action σειρά

    O δημιουργός του “One Piece”, Eiichiro Oda, ξεκαθαρίζει ότι η live-action μεταφορά του Netflix δεν θα είναι αυτούσια του manga που δημιούργησε πριν από 26 χρόνια.

    Σύμφωνα με το γράμμα που δημοσίευσε στο Twitter, κάποιοι από τους χαρακτήρες θα λείπουν από την πρώτη σεζόν, πράγμα λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι αυτή θα διαρκεί μόλις οχτώ επεισόδια, ενώ το East Blue Saga, το πρώτο arc έτρεξε για 100 κεφάλαια στο manga και 61 επεισόδια στο anime (μέσω ComicBook).

    Δείτε την δημοσίευσή του παρακάτω:

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Oda μιλά για την μεταφορά του Netflix, μιας και έχει εμπλακεί στο project ως εκτελεστικός παραγωγός. Μάλιστα, σε παρελθοντική του δήλωση είχε πει ότι η σειρά θα έβγαινε μόνο αν το έλεγα ο ίδιος, ενώ όταν κυκλοφόρησε το πρώτο trailer έγραψε ένα γράμμα όπου έδινε συγχαρητήρια στα μέλη της παραγωγής.

    H live-action μεταφορά του “One Piece” ανακοινώθηκε το 2017 και πήρε και επίσημα το πράσινο φως στις αρχές του 2020. Μέλη του cast είναι οι Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy), Roronoa Zoro (Mackenyu), Nami (Emily Rudd), Sanji (Taz Skylar) και Usopp (Jacob Romero), μεταξύ άλλων.

    Η επερχόμενη live-action μεταφορά θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 31 Αυγούστου. Ανυπομονείτε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ