Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ο Loki κυνηγά τον εαυτό του στη νέα αφίσα της δεύτερης σεζόν του

    Η Marvel έδωσε στο φως της δημοσιότητας την νέα αφίσα από την δεύτερη σεζόν του “Loki”, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Disney+ στις 6 Οκτωβρίου – ή σε 100.000 λεπτά.

    Στην αφίσα βλέπουμε τις διάφορες εκδοχές του κεντρικού χαρακτήρα (ή αλλιώς variants) να τρέχει γύρω από το πρόσωπο της Miss Minutes, που πλέον έχει την μορφή ρολογιού τσέπης, και όχι ξυπνητηριού. Μήπως ο λόγος είναι ότι συνδέεται με τη σκηνή μετά τους τίτλους τέλους του “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, όπου είδαμε τους Loki και Mobius στον 20ο αιώνα να συναντούν την πρώτη εκδοχή του Kang που τότε έφερε το όνομα Victor Timely;

    Δείτε την παρακάτω:

    Ο Loki κυνηγά τον εαυτό του στη νέα αφίσα της δεύτερης σεζόν του
    (μέσω Marvel/Disney+)

    Η εικόνα αντιπροσωπεύει τον Loki που ξεμένει από χρόνο στην προσπάθειά του να βρει τους Sylvie, Ravonna, και Miss Minutes μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν. Στο φινάλε, είδαμε τους Loki (Tom Hiddleston) και Sylvie (Sophia Di Martino) να πηγαίνουν στο Citadel at the End of Time για να αντιμετωπίσουν τον He Who Remains (a.k.a. Kang the Conqueror), έναν επιστήμονα του 31ου αιώνα που δημιούργησε την Time Variance Authority (TVA) για να αποτρέψει τη δημιουργία ενός νέου multiverse και να σταματήσει τη δημιουργία των variants, αφού ολοκλήρωσε τον πόλεμο μεταξύ των συμπάντων.

    Αφού της δίνεται η επιλογή είτε να σκοτώσει τον He Who Remains και να ρισκάρει έναν πόλεμο στο multiverse, είτε να τον αντικαταστήσει ως αρχηγό της TVA και τον μοναδικού timeline, η Sylvie επιλέγει το πρώτο και στέλνει τον απρόθυμο Loki πίσω στην TVA, έχοντας δημιουργήσει ένα multiverse του οποίου η οργάνωση είναι αδύνατη.

    Οι Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw και Jonathan Majors θα επαναλάβουν τους ρόλους των Mobius M. Mobius, Ravonna Renslayer και Kang, αντίστοιχα, ενώ η Tara Strong θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή της στην Miss Minutes. Οι Justin Benson και Aaron Moorhead σκηνοθετούν την πλειοψηφία της δεύτερης σεζόν, μετά τη συμμετοχή τους στο “Moon Knight”, της άλλης σειράς του MCU, που έπαιξε επίσης στο Disney+.

    Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις επερχόμενες σειρές και ταινίες της Marvel και πείτε μας πόσο ανυπομονείτε για τη δεύτερη σεζόν του “Loki”.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ