Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
More

    Το Prison Break επιστρέφει!

    Prison Break

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#353535″ arrow=”yes” align=”left”]’Όργιο φημών” για την επιστροφή της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς![/quote]

    Υπάρχει κάποιο μέρος από όπου οι πρωταγωνιστές του ”Prison Break”, Michael (Wentworth Miller) και Lincoln (Dominic Purcell), δεν μπορούν να αποδράσουν ή να μπουν μέσα σε αυτό; Ήρθε η ώρα να το μάθουμε!

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το FOX έχει στα σκαριά την αναβίωση της αγαπημένης δραματικής σειράς που διήρκεσε από το 2005 έως το 2009 … αλλά αυτή η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει περιορισμένο αριθμό επεισοδίων.

    Ήδη είναι αρκετά θετικό, ότι Miller και Purcell έχουν διατηρήσει το bromance τους ζωντανό επί της οθόνης στο ”The Flash”, καθώς και στην πολυαναμενόμενη νέα σειρά του CW ”DC’s Legends of Tomorrow”, στους ρόλους των κακών Captain Cold και Heatwave.

    [ad id=”6783″]

    Η είδηση δεν αποτελεί πάντως τεράστια έκπληξη, καθώς τα τηλεοπτικά αδέρφια δήλωσαν σε ανύποπτο χρόνο πως η αναβίωση της σειράς είναι πιο κοντά από ποτέ.

    Αν αυτό συμβεί, το ”Prison Break” θα είναι η δεύτερη σειρά που επιστρέφει με περιορισμένο αριθμό επεισοδίων. Την αρχή έκανε το 24 με τη μίνι σεζόν 12 επεισοδίων, ”24: Live Another Day”, που προβλήθηκε πέρυσι. Πάντως το Fox αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι αυτή τη στιγμή.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ