Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ντρόουν μάς προετοιμάζουν για το One Piece του Netflix

    Ντρόουν μάς προετοιμάζουν για το One Piece του Netflix

    To live-action “One Piece” φτάνει στις οθόνες του Netflix σε δύο μέρες και έχουν επιστρατευτεί διάφορα μέσα για την προώθησή του. Μεταξύ άλλων και τα ντρόουν.

    Σύμφωνα με το Deadline, κατά την διάρκεια ενός event στην Καλιφόρνια, οι παρευρισκόμενοι στην Προβλήτα της Σάντα Μόνικα είχαν την δυνατότητα να δουν ένα φαντασμαγορικό σόου με ντρόουν που έφερε σχέδια από το anime.

    Δείτε το παρακάτω:

    “Βασισμένο στο πιο εμπορικό ιαπωνικό manga όλων των εποχών από τον Eiichiro Oda, το ‘One Piece’ είναι μια πρωτοφανής θρυλική περιπέτεια που εκτυλίσσεται στη θάλασσα. Ο Monkey D. Luffy είναι ένας νεαρός εξερευνητής που από τότε που θυμάται τον εαυτό του ονειρεύεται μια ελεύθερη ζωή. Ο Luffy απλώνει πανιά από το μικρό του χωριό και ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξί για να βρει τον θρυλικό θησαυρό One Piece και να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών! Για να βρει όμως το μεγάλο τρόπαιο, ο Luffy θα πρέπει, πριν από ένα πλοίο, να βρει το πλήρωμα που πάντα ήθελε, οργώνοντας κάθε σπιθαμή της αχανούς θάλασσας, αφήνοντας πίσω του τους Ναυτικούς και αποφεύγοντας παντού επικίνδυνους εχθρούς.

    Με πρωταγωνιστές τους Iñaki Godoy (Monkey D. Luffy), Mackenyu (Roronoa Zoro), Emily Rudd (Nami), Jacob Romero (Usopp) και Taz Skylar (Sanji), το ‘One Piece’ είναι μια πειρατική περιπέτεια ζωντανής δράσης σε συνεργασία με τη Shueisha και σε παραγωγή της Tomorrow Studios και του Netflix. Ο Matt Owens και ο Steven Maeda είναι σεναριογράφοι, διευθυντές παραγωγής και showrunner. Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφουν επίσης οι Eiichiro Oda, Marty Adelstein και Becky Clements. Στο cast που έχει ανακοινωθεί ήδη συμμετέχουν οι Vincent Regan, Ilia Isorelýs Paulino, Morgan Davies, Aidan Scott, Langley Kirkwood, Jeff Ward, Celeste Loots, Alexander Maniatis, McKinley Belcher III, Craig Fairbrass, Steven Ward και Chioma Umeala”, αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

    Το “One Piece” θα κάνει το ντεμπούτο του στις 31 Αυγούστου. Ανυπομονείτε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ