Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Οι fans βοήθησαν στα backstories των χαρακτήρων του “One Piece” του Netflix

    Οι fans βοήθησαν στα backstories των χαρακτήρων του "One Piece" του Netflix

    Η μεταφορά ενός manga σε live-action παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες, αλλά στην περίπτωση του “One Piece” του Netflix, η “πραγματικά δύσκολη ισορροπία” ήταν να καθοριστεί το πως θα μπλέξουν τα υπόβαθρα των πέντε πρωταγωνιστών, ενώ παράλληλα, προχωρούν με την κύρια σειρά σε διάστημα οχτώ μονόωρων επεισοδίων. Οι showrunners βρήκαν την λύση στην επικοινωνία του δημιουργού του “One Piece”, Eiichiro Oda, με τους fans.

    Η κύρια ιστορία ακολουθεί τον Monkey D. Luffy και το ταξίδι του στο να γίνει Βασιλειάς των Πειρατών, ενώ ψάχνει τον θρυλικό θησαυρό One Piece. Για να το καταφέρει, ο Luffy (Iñaki Godoy) συγκεντρώνει ένα πλήρωμα που αποκτά το όνομα Straw Hats: Roronoa Zoro (Mackenyu), Nami (Emily Rudd), Usopp (Jacob Romero) και Sanji (Taz Skylar).

    Στο αποκλειστικό featurette από την δημιουργία της σειράς – το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω – ο συν-showrunner Steven Maeda εξηγεί το πως η δημιουργική ομάδα κατάφερε να προσθέσει υπόβαθρα στους Straw Hats.

    “Είναι πραγματικά δύσκολη η ισορροπία του να προσπαθείς να σκεφτείς τι θα βάλεις μέσα και τι θα αφήσεις απ’έξω. Το δυσκολότερο ήταν να βρούμε τα σωστά arc και τα συναισθηματικά arcs για τους χαρακτήρες που θα έκαναν μια επιτυχημένη σεζόν στην τηλεόραση”, είπε ο Maeda. “Μια μεγάλη δυσκολία ήταν το να βρούμε το πως θα συμπεριλάβουμε backstory. Αυτές οι ιστορίες είναι όλες μέσα στα manga και αποφασίσαμε από νωρίς να τις ενώσουμε και να τις δέσουμε στην παροντική ιστορία”.

    Η λύση ήρθε, έμμεσα, από τον ίδιο τον Eiichiro Oda. “Πήγαμε στο κεφάλαιο σημειώσεων SBS του Oda-san, όπου απαντά σε ερωτήσεις των fans στο τέλος κάθε κεφαλαίου”, αποκάλυψε ο Maeda. “Είναι γεμάτο υπόβαθρα για τους χαρακτήρες και ημερομηνίες γεννήσεων και ύψη… Τα αγαπημένα τους φαγητά και άλλα τέτοια. Οπότε τα ψάξαμε και τα σκεφτήκαμε και φέραμε πολλές υπέροχες συναισθηματικές βάσεις με τους χαρακτήρες”.

    Δείτε το featurette που φέρει επιπλέον πληροφορίες για το πως η δημιουργική ομάδα κατασκεύασε τον κόσμο του live-action “One Piece”. Σε σχετικά νέα, ανακαλύψτε τις απαιτήσεις του Oda για την σειρά και τις αντιδράσεις των fans για τα Den Den Mushi.

    Το “One Piece” εμφανίστηκε στο Netflix σήμερα.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ