Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Για 1η Φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται το νέο Macbook της Apple στην έκθεση ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015

    egnatia expoΗ ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 , η νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα από την Τετάρτη 10 έως και τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και έχει τη χαρά να παρουσιάσει για 1η φορά στη Ελλάδα το νέο αριστούργημα της Apple, το ολοκαίνουργιο MacBook 12 ιντσών.

    Στην φετινή διοργάνωση το κατάστημα Arecibo σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Πληροφορικής NetLabs του κ. Βυθούλκα Θεόδωρου που εδρεύουν στην Πτολεμαΐδα, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αποκλειστικά στην έκθεση, τον εξαιρετικά λεπτό και κομψό φορητό υπολογιστή της Apple, το νέο MacBook.

    Το MacBook είναι εξοπλισμένο με τον πέμπτης γενιάς επεξεργαστή Intel Core M που σε συνεργασία με το OS X καταναλώνει τόση λίγη ενέργεια ώστε το σύστημα να παράγει ελάχιστη θερμότητα και να μη χρειάζεται ανεμιστήρα. Για πρώτη φορά διαθέτει τη νέα θύρα USB-C η οποία χρησιμοποιείται για φόρτιση, ταχύτατη μεταφορά δεδομένων USB 3.0 και έξοδο βίντεο. Επίσης διαθέτει την καταπληκτική οθόνη 12 ιντσών Retina με κρύσταλλο από άκρη σε άκρη, με ανάλυση (2304×1440) στα 226 pixel ανά ίντσα και τη νέα τεχνολογία trackpad, το Force touch TrackPad, το οποίο αναγνωρίζει τη δύναμη που ασκεί ο χρήστης και βάσει αυτής του προσφέρει διαφορετικές λειτουργίες.

    [ad id=”6783″]

    Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265, 9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ