Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Καλύτερο ντεμπούτο από το Cowboy Bebop φαίνεται πως έκανε το One Piece

    Καλύτερο ντεμπούτο από το Cowboy Bebop φαίνεται πως έκανε το One Piece

    Η live-action μεταφορά του Netflix για το “One Piece” είχε 18,5 εκ. “views” και 140 εκ. ώρες προβολής για τις πρώτες του τέσσερις μέρες, σύμφωνα με τα νούμερα που έδωσε η πλατφόρμα.

    Αυτά ήταν αρκετά για να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Top 10 της συνδρομητικής (τόσο στις ΗΠΑ, όσο και σε 83 άλλες χώρες), μεταφέροντας στην πιο κάτω την μίνι σειρά “Who Is Erin Carter?” Το “One Piece” έκανε το ντεμπούτο του στις 31 Αυγούστου, λίγες μέρες πριν το τριήμερο της Labor Day για τις ΗΠΑ και τα νούμερα του Netflix μετρούν από τότε μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.

    Όσον αφορά το αν αυτό είναι καλό ή όχι, αυτό είναι κάπως δύσκολο να αποκωδικοποιηθεί, καθώς οι streaming πλατφόρμες δεν είναι και πολύ καλές στο να μοιράζονται τα νούμερα τηλεθέασής τους (κάτι που θεωρείται ως ένα από τα κύρια θέματα των απεργιών του Χόλιγουντ). Γι’αυτό και το ‘μετρικό σύστημα’ του Netflix άλλαξε τον Ιούνιο και πλέον μετρά τα “views” που προέρχονται από τις ώρες που ξόδεψαν οι συνδρομητές παρακολουθώντας ένα project διά την συνολική διάρκεια αυτού. Στόχος είναι να μην δοθεί μεγάλο πλεονέκτημα στα project με την περισσότερη διάρκεια.

    Κοιτώντας αυτά που ξέρουμε, η άλλη live-action μεταφορά του Netflix, “Cowboy Bebop”, είχε συγκεντρώσει 21,6 εκ. ώρες προβολής τις πρώτες τέσσερις μέρες του. Τότε, το Netflix ανέφερε μόνο τις ώρες προβολής, οπότε, αν και δεν είναι ακριβής σύγκρισή, μπορούμε να καταλάβουμε ότι το “One Piece” είχε καλύτερη μοίρα.

    Επίσης, η σειρά τα πήγε καλύτερα γι’αυτές τις τέσσερις μέρες και από άλλους μεγάλους τίτλους, όπως το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν του “The Witcher” (73 εκ. ώρες προβολής), το “Fubar” του Arnold Schwarznegger (88 εκ. ώρες προβολής) και την τέταρτη σεζόν του “Manifest” (78 εκ. ώρες προβολής). Από την άλλη, το spinoff του “Bridgerton”, “Queen Charlotte”, έκανε άνοιγμα ύψους 148 εκ. ωρών προβολής, ενώ τα “The Night Agent” και η τρίτη σεζόν του “Outer Banks” προβλήθηκαν για 168 εκ. ώρες προβολής και 154 εκ. ώρες προβολής, αντίστοιχα.

    Οπότε το “One Piece” έκανε ένα καλό ντεμπούτο, και φαίνεται πως τα πάει καλύτερα από το “Cowboy Bebop”, το οποίο ακυρώθηκε μετά από τρεις εβδομάδες.

    Αναμένουμε να δούμε την συνολική απόδοση της σειράς, η οποία θα είναι και αυτή που θα καθορίσει το αν θα υπάρξουν μελλοντικές σεζόν. Αν δοθεί η εντολή, οι fans δεν θα πρέπει να ανησυχούν, καθώς τόσο το manga, όσο και το anime έχουν ήδη δώσει πολύ υλικό για μεταφορά.

    Διαβάστε το review μας και πείτε μας στα σχόλια την δική σας γνώμη. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ