Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
More

    A Knight of the Seven Kingdoms: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας spinoff σειράς του Game of Thrones

    Αυτή την Κυριακή, η δεύτερη σεζόν του “House of the Dragon” θα αρχίσει να προβάλλεται στο HBO και το Max. Η σειρά θα διαρκέσει οκτώ εβδομάδες, και μετά από αυτό θα πρέπει να περιμένουμε, άγνωστο για πόσο καιρό, για τα νέα επεισόδια. Πώς θα μας κρατήσει το HBO απασχολημένους εν τω μεταξύ;

    Λοιπόν Το HBO έχει εγκρίνει μια νέα σειρά spinoff από το “Game of Thrones” με τίτλο “A Knight of the Seven Kingdoms”, βασισμένη στις νουβέλες του George R.R. Martin για τον Dunk και τον Egg. Αυτές οι νουβέλες αφορούν έναν ιππότη με το όνομα Ser Duncan the Tall και τον μικρόσωμο υπηρέτη του, με το όνομα Egg, καθώς περιπλανιούνται στα Επτά Βασίλεια ζώντας περιπέτειες. Οι ιστορίες είναι πολύ πιο χαλαρές από οτιδήποτε στο “Game of Thrones” ή στο “House of the Dragon”, όπου διακυβεύεται η μοίρα της χώρας ή ακόμα και της ανθρωπότητας. Οι Peter Claffey και Dexter Sol Ansell θα υποδυθούν τους κεντρικούς χαρακτήρες Dunk και Egg, αντίστοιχα.

    A Knight of the Seven Kingdoms: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας spinoff σειράς του Game of Thrones

    Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το HBO επρόκειτο να ξεκινήσει τα γυρίσματα για το “A Knight of the Seven Kingdoms” αυτόν τον μήνα. Σύμφωνα με τον αξιόπιστο ιστότοπο Redanian Intelligence, τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει:

    Φαίνεται ότι τα γυρίσματα θα διαρκέσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο, κάτι που είναι σχετικά γρήγορος ρυθμός για τις σειρές που διαδραματίζονται στο Westeros. Και πάλι, αυτές οι ιστορίες είναι μικρότερης κλίμακας από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Η πρώτη σεζόν της σειράς θα έχει διάρκεια έξι επεισοδίων και πολύ πιθανό να προβληθεί κάποια στιγμή το 2025. Αυτό θα βοηθήσει να καλυφθεί το κενό μέχρι την επόμενη σεζόν του “House of the Dragon”, που είναι η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή προσπάθεια του HBO να κρατήσει ζωντανό το franchise του “Game of Thrones”.

    Οι νουβέλες του Dunk και του Egg διαδραματίζονται δεκαετίες μετά τα γεγονότα του “House of the Dragon” αλλά δεκαετίες πριν από τα γεγονότα του “Game of Thrones”. Ειλικρινά, οι νουβέλες είναι τόσο σύντομες και γοητευτικές που αναρωτιέμαι αν θα λειτουργούσαν καλύτερα ως ταινίες παρά ως τηλεοπτική σειρά,

    A Knight of the Seven Kingdoms: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας spinoff σειράς του Game of Thrones

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ