Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αδιανόητο! Έκανε… 3.200 push ups σε μια ώρα και έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ

    Ο Lucas Helmke, 33 ετών, έκανε… 3.206 εξαντλητικά push ups σε μόλις μία ώρα – με μέσο όρο περίπου 53 push ups ανά λεπτό, ή λίγο λιγότερο από ένα ανά δευτερόλεπτο.

    Αυτό δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, ειδικά όταν κάθε push up πρέπει να είναι τέλειο για να πληροί τις προδιαγραφές των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να λυγίζουν τα γόνατα, να σχηματίζουν τουλάχιστον 90 μοίρες γωνία στον αγκώνα όταν κατεβαίνουν και να κρατούν τα χέρια εντελώς ίσια όταν σηκώνονται.

    Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί ότι μόλις 34 από τα push ups του Lucas απορρίφθηκαν λόγω λανθασμένης τεχνικής. Αυτό είναι μόλις το 1% του συνολικού αριθμού των push ups του, το οποίο είναι σοβαρά εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς πόσο γρήγορα έπρεπε να πάει για να καταρρίψει αυτό το ρεκόρ.

    Αφού προπονήθηκε για να σπάσει το ρεκόρ τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, ο 33χρονος… απάντησε στην πρόκληση του τοπικού γυμναστήριο Iron Underground στο Μπρίσμπεϊν.

    Η στρατηγική του Lucas ήταν να σπάσει τα push ups σε σετ των 30 δευτερολέπτων. Σε κάθε σετ, προσπάθησε να χωρέσει 26 push ups.

    Αλλά, σύμφωνα με τα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες, στην πραγματικότητα ξεπέρασε αυτόν τον στόχο, κάνοντας κατά μέσο όρο περίπου 26,7 push ups κάθε 30 δευτερόλεπτα.

    Το ρεκόρ του ξεπερνά το προηγούμενο ρεκόρ των 3.182, το οποίο είχε σημειώσει ο Daniel Scali, ένας άλλος Αυστραλός, τον Απρίλιο του 2022.

    Δείτε το επικό βίντεο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ