Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Αυτή είναι η αλήθεια για την διάρκεια στο σεξ

    Αυτή είναι η αλήθεια για την διάρκεια στο σεξ

    Έρευνες σεξοθεραπευτών στις ΗΠΑ και τον Καναδά δείχνουν ότι τα ζευγάρια βρίσκουν ικανοποιητική τη σεξουαλική επαφή για τρία έως 13 λεπτά, καταρρίπτοντας την κοινή ψευδαίσθηση της πολύωρης σεξουαλικής δραστηριότητας.

    Οι ερευνητές του Penn State Erie έκαναν έρευνα σε 50 μέλη της Society for Sex Therapy Research, μεταξύ των οποίων ψυχολόγοι, γιατροί, κοινωνικοί λειτουργοί, θεραπευτές γάμου και νοσηλευτές. Από αυτούς, 34 (68%) απάντησαν και βαθμολόγησαν τη διάρκεια της συνουσίας από την εισαγωγή μέχρι την εκσπερμάτιση.

    Οι απαντήσεις τους κατέταξαν τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ως εξής: “επαρκής” ως 3-7 λεπτά, “επιθυμητή” ως 7-13 λεπτά, “πολύ σύντομη” ως 1-2 λεπτά και “πολύ μεγάλη” ως 10-30 λεπτά.

    Οι ερευνητές σημείωσαν: «Οι ερμηνείες της σεξουαλικής λειτουργίας βασίζονται συχνά σε κοινωνικά μηνύματα και στερεότυπα, τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Η σημερινή λαϊκή κουλτούρα ενισχύει μύθους για μεγάλες στύσεις και ολονύχτια σεξουαλική επαφή που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ