Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η δασκάλα που έκανε σεξ με 3 ανήλικους μαθητές της

    Αυτή είναι η δασκάλα που έκανε σεξ με 3 ανήλικους μαθητές της

    Σοκάρει η ομολογία της 36χρονης, Μπριάν Άλτις, δασκάλας Αγγλικών σε σχολείο της Γιούτα. Όπως παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου, είχε σεξουαλικές επαφές με τρεις μαθητές της.

    «Είμαι ιδιαίτερα ευάλωτη αυτή την περίοδο στη ζωή μου. Άνθρωπος είμαι και τα έμπλεξα», είπε η Άλτις στους δικαστές, παρουσία των θυμάτων της και των γονιών τους.

    Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιανουάριο όταν η Άλτις είχε αρχικά αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους (μέχρι την ολοκλήρωση των προκαταρκτικών ακροάσεων). Πολύ γρήγορα όμως προφυλακίσθηκε όταν έγινε γνωστό ότι συνέχιζε τις σεξουαλικές επαφές με έναν από τους 17χρονους μαθητές της.

    brianne altice

    Η ποινή που θα τις επιβληθεί κυμαίνεται από δύο έως και τριάντα χρόνια κάθειρξη, (αν και θεωρείται εντελώς απίθανο να τιμωρηθεί με περισσότερα από 10 χρόνια στην φυλακή).

    Σύμφωνα με το Associated Press, κατά την υπεράσπιση της, ο δικηγόρος της Άλτις υποστήριξε πως η πελάτης του είναι «διαταραγμένο άτομο που ενδίδει σε καθημερινές ερωτοτροπίες και αντιμετωπίζει προβλήματα αυτοεκτίμησης».

    [ad id=”6783″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ