Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Αγαπητός χαρακτήρας του “The Clone Wars” κάνει live-action ντεμπούτο στο “Ahsoka”

    Αγαπητός χαρακτήρας του "The Clone Wars" κάνει live-action ντεμπούτο στο "Ahsoka"

    Προειδοποίηση: Το άρθρο περιέχει spoilers από το πέμπτο επεισόδιο του “Ahsoka”.


    Γνωστός χαρακτήρας της σειράς κινουμένων σχεδίων του “Star Wars: The Clone Wars” έκανε το live-action ντεμπούτο του μέσω του πέμπτου επεισοδίου του “Ahsoka”.

    Ο λόγος για τον Captain Rex, τον βετεράνο clone trooper με τον αριθμό CT-7567, ο οποίος εμφανίστηκε σε μια σκηνή πολύ φευγαλέα. Κατά την διάρκεια του επεισοδίου πήγαμε στο παρελθόν στην πολιορκία στον Mandalore και είδαμε αρκετά γνωστά πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν και ο εν λόγω χαρακτήρας, ο οποίος έπαιρνε εντολές από τους Ahsoka Tano και Anakin Skywalker.

    Οι fans αναγνώρισαν ότι η φωνή του Captain Rex δεν ήταν άλλη από αυτήν του Temuera Morrison, του ηθοποιού που είναι κομμάτι του franchise για πάνω από 20 χρόνια. Ο ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του στο “Episode II – Attack of the Clones” ως τον κυνηγό κεφαλών Jango Fett, και, πιο πρόσφατα ενσάρκωσε τον Boba Fett τόσο στο “The Mandalorian”, όσο και στο “The Book of Boba Fett”. Ο Captain Rex ήταν ένας από τους κύριους χαρακτήρες της ταινίας και της σειράς κινουμένων σχεδίων “The Clone Wars”, ενώ εμφανίστηκε και στα “Star Wars Rebels”, “The Bad Batch” και “Tales of the Jedi”.

    Όπως είπαμε, αυτήν ήταν η πρώτη φορά που τον είδαμε live-action και οι fans εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους με δημοσιεύσεις τους στο Χ. Δείτε μερικές παρακάτω:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ