Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Άγγελος Μπράτης: Θα συμμετέχει στο «My Style Rocks»; – Τι απαντά ο ίδιος

    Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Άγγελος Μπράτης, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11) καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά.

    Έχοντας αφήσει πίσω του το GNTM και μετά από το πέρασμα από το μουσικό show του Alpha, J2US, ο Άγγελος Μπράτης φαίνεται πως είναι έτοιμος να αποτελέσει ξανά μέρος μίας νέας τηλεοπτικής παρέας, αυτής του My Style Rocks.

    Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11) καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει θέση κριτή στο project του ΣΚΑΪ.

    «Πώς έγινε όλο αυτό; Γιατί εμένα δεν μου το είπαν», ανέφερε αρχικά, ενώ σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν θα τον ενδιέφερε, απάντησε: «Εξαρτάται. Θα τα πήγαινα καλά πιστεύω, θα είχα πράγματα να πω, αλλά δεν ξέρω». Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε για λίγο σε ρόλο παίκτη και εξήγησε ποιο ήταν το concept πίσω από το ντύσιμό του στον σχεδιαστή, ο οποίος τον έκρινε.

    Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, ο Άγγελος Μπράτης φαίνεται πως έχει “κλειδώσει” για την κριτική επιτροπή του show, ενώ η Βίκυ Κουλιανού και ο Στέλιος Κουδουνάρης θα είναι οι άλλοι δύο κριτές που θα απαρτίζουν την επιτροπή. Όσο για την παρουσιάστρια, αυτή φημολογείται πως θα είναι η Κατερίνα Καραβάτου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ