Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Η Όλγα ταράζεται με την εμφάνιση της Μυρτώς

    Πολλές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άγρια γη».

    Η συνάντηση της Όλγας (Ζ. Δούκα) με τη Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) στο χωριό ανοίγει νέο μέτωπο. Η Μυρτώ, με τη βοήθεια της Αθηνάς (Ε. Μαρσίδου) και του Γρηγόρη (Ν. Αρβανίτης), διεκδικεί το όνομα και την ταυτότητά της και προσφέρει άλλοθι στον Στέφανο (Π. Σκαρμέας), ενώ η Όλγα καταστρώνει σχέδιο να την διώξει.

    agriagi skaitv.gr 298294649 468191565171747 6180078240995859969 n

    Έτσι, απειλεί τον Στέφανο ότι θα τον διασύρει, αν δεν σταματήσει να προστατεύει τη Μυρτώ και απαιτεί απ’ αυτόν, να την οδηγήσει πίσω στο ίδρυμα. Ο Στέφανος δείχνει να υποκύπτει, αλλά ζητάει τη συμμαχία του Άρη (Σ. Μιχαήλ) για να εξουδετερώσουν τα σχέδια της Όλγας. Παράλληλα, ο Βλάσσης (Ι. Παπαματθαίου) καιροφυλακτεί στο νοσοκομείο, για να σκοτώσει τη Φιλιώ (Ν. Βλαβιανού).

    AGRIA GI26803

    Ενώ ο Άρης μαθαίνει τυχαία απ’ την Ελπίδα την πραγματική καταγωγή του Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος) , καθώς κι ότι εκείνος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το χωριό για πάντα. Κι ενώ η Όλγα αναγκάζεται να υποδεχθεί τη Μυρτώ στο σπίτι της, ένα προσωπικό αντικείμενο της Μυρτώς θα την αναστατώσει και θα της κινήσει νέες επικίνδυνες υποψίες.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ