X
Τρίτη, 15 Ιουλίου, 2025
More

    Αγρίνιο: Έφαγε χταπόδι και του κόλλησε στο λαιμό… αγκίστρι

    Αγρίνιο: Έφαγε χταπόδι και του κόλλησε στο λαιμό… αγκίστρι

    Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο Αγρίνιο την Κυριακή (23/3), όταν ένας 38χρονος άνδρας κατανάλωσε χταπόδι στο σπίτι του και κατέληξε στο νοσοκομείο με ένα τριπλό αγκίστρι «κολλημένο» στον οισοφάγο του.

    Σύμφωνα με το agriniopress.gr, το αγκίστρι, που πιθανότατα βρισκόταν μέσα στο χταπόδι και δεν έγινε αντιληπτό κατά το μαγείρεμα, προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα στον άνδρα, ο οποίος το κατάπιε κατά τη διάρκεια του γεύματος.

    Μετά από ακτινογραφία στο νοσοκομείο Αγρινίου, οι γιατροί διαπίστωσαν το ξένο σώμα και έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του ασθενούς σε νοσοκομείο της Αθήνας για εξειδικευμένη αντιμετώπιση.

    Ο 38χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με την κατάσταση της υγείας του να μην προκαλεί ανησυχία.

    Δείτε φωτογραφία από την ακτινογραφία του 38χρονου:

    Αγρίνιο: Έφαγε χταπόδι και του κόλλησε στο λαιμό… αγκίστρι

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ