X
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
More

    Αγρίνιο: Γυναίκα μήνυσε 40χρονο για stalking και αυτός τον «νέο της σύντροφο»

    Αγρίνιο: Γυναίκα μήνυσε 40χρονο για stalking και αυτός τον «νέο της σύντροφο»

    Ένας 40χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία στο Αγρίνιο, μετά την μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του μία 36χρονη γυναίκα καταγγέλλοντάς τον για stalking (παρενοχλητική παρακολούθηση).

    Την ασυνήθιστη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές, καθώς και ο 40χρονος υπέβαλε μήνυση για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα sinidisi.gr, η 36χρονη κατήγγειλε το βράδυ της Τετάρτης (23/4) ότι ο 40χρονος την παρακολουθούσε και μάλιστα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του με το αιτιολογικό ότι της προκαλούσε τρόμο.

    Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέση με την 36χρονη για πέντε χρόνια και ότι την ακολούθησε επειδή είχε βγει ραντεβού με νέο σύντροφο. Η γυναίκα, πάντως, αρνήθηκε ότι είχε δεσμό με τον 40χρονο.

    Η  υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο καθώς φέρεται να σημειώθηκε κι άλλο επεισόδιο μεταξύ της 36χρονης και του 40χρονου. Ο δεύτερος κατήγγειλε με τη σειρά του ότι το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε η 36χρονη εσκεμμένα τον τράκαρε με το αυτοκίνητό του στο πίσω μέρος του οχήματος. Γι’ αυτό και υπέβαλε μήνυση μετά την σύλληψή του για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

    Ο 40χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ