Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Αγρίνιο: Πατέρας κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε διευθύντρια σχολείου – Της πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι

    Αναστάτωση προκλήθηκε χθες (Τρίτη 24/9) σε σχολείο του Αγρινίου, καθώς ένας πατέρας κατηγορείται ότι απείλησε την διευθύντρια και της επιτέθηκε. Το σοβαρό περιστατικό προκαλεί έντονο προβληματισμό στην σχολική κοινότητα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ο 50χρονος βρέθηκε στο γραφείο της διευθύντριας χθες το μεσημέρι, με αφορμή κάποιο ζήτημα που αφορούσε τον γιο του.

    Ο άνδρας φέρεται να εξύβρισε την διευθύντρια, πετώντας μάλιστα προς το μέρος ένα πλαστικό μπουκάλι, το οποίο την χτύπησε στο κεφάλι. Φέρεται παράλληλα να προκάλεσε φθορές στο πληκτρολόγιο υπολογιστή στο γραφείο της, καθώς και σε έγγραφα που βρίσκονταν στον χώρο.

    Για το συμβάν έχει σχηματιστεί δικογραφία και η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές. Η δικογραφία αφορά απειλή, εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

    Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

    «Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της λειτουργίας εκπαιδευτικού ιδρύματος σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι χθες 24-9-2024 το μεσημέρι, εισήλθε στο γραφείο εκπαιδευτικού σε σχολικό συγκρότημα και αφού απείλησε την εκπαιδευτικό, στη συνέχεια της εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό χτυπώντας την στο κεφάλι. Παράλληλα, από τις πράξεις του προκλήθηκαν φθορές σε πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχολικά έγγραφα, ενώ διαταράχθηκε η λειτουργία του εκπαιδευτικού ιδρύματος».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ