Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη: «Έκανα μαλ…, πρέπει να χτύπησα αστυνομικό» είπε ο 18χρονος στον αδελφό του

    Τι κατέθεσε στην Αστυνομία ο 16χρονος για το πώς έγιναν τα επεισόδια και την εμπλοκή του αδελφού του σε αυτά

    Συμπληρωματική κατάθεση δίνει ο ανήλικος αδελφός του 18χρονου, που κατηγορείται ότι έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό στου Ρέντη, ο οποίος έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στα επεισόδια.

    Εκείνος προσπάθησε να αποτρέψει τον 18χρονο από το να ακολουθήσει τους υπόλοιπους οπαδούς το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, κατέθεσε στην Αστυνομία ο 16χρονος, καθώς φοβήθηκε, πως θα γίνουν επεισόδια. «Ήμασταν μέσα στο γήπεδο και βλέπαμε το παιχνίδι. Κάποια στιγμή, είδα πολλά άτομα να βγαίνουν τρέχοντας έξω από το γήπεδο. Όταν τους είδε ο Ν., άρχισε να τρέχει και αυτός από πίσω τους. Τότε, εγώ προσπάθησα να τον κρατήσω να μην πάει, γιατί φοβήθηκα ότι θα γίνουν επεισόδια», κατέθεσε ο 16χρονος.

    Στη συνέχεια, ο 16χρονος υποστήριξε, ότι όσοι βγήκαν έξω, κρατούσαν μολότοφ και φωτοβολίδες, μια εικόνα που τον τρόμαξε και γι΄αυτό και ζήτησε από τον αδελφό του να μην πάει μαζί τους: «Όμως εκείνος δε με άκουσε. Βγήκα και εγώ μαζί του έξω από το γήπεδο. Τότε, είδα ότι πολλοί από αυτούς που βγήκαν έξω, κρατούσαν μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες και πήγαιναν εκεί που ήταν μαζεμένοι οι αστυνομικοί. Μόλις γύρισε, μας είπε ότι είχε κάνει μ… Ότι πήγε να ρίξει μια φωτοβολίδα, όμως αντί να τη ρίξει στον αέρα την έριξε στο πόδι του αστυνομικού».

    «Τη φωτοβολίδα του την έδωσε άλλος»

    Παράλληλα, ο 16χρονος υποστήριξε, πως τη μοιραία φωτοβολίδα την έδωσε στον 18χρονο ένας άγνωστος, ο οποίος του έδειξε και πώς να τη χρησιμοποιήσει. «Τη φωτοβολίδα του την έδωσε ένας άλλος, που δεν τον ήξερε και του είπε να τη ρίξει προς τους αστυνομικούς. Αυτός του έδειξε και πώς θα τραβήξει το σχοινί και θα τη ρίξει», φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ο 16χρονος.

    Ο 18χρονος κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 11:00 το πρωί.

    Φωτοβολίδα αστυνομικός Ρέντη

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ