Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
More

  Αισθάνθηκα έναν πολύ έντονο πόνο γι’ αυτό πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο

  “Ήταν ένα δύσκολο χειρουργείο” εξηγεί ο Βασίλης Τσεκούρας.

  Ο Βασίλης Τσεκούρας μίλησε στο Tlive της Πέμπτης για την σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του καθώς και το δύσκολο διάστημα που ακολούθησε μετά το χειρουργείο στο οποίο και υποβλήθηκε ο δημοσιογράφος.

  “Ήταν ένα δύσκολο χειρουργείο διότι είχε να κάνει με ένα κομμάτι της αορτής πολύ κοντά στην καρδιά. Ήταν ένα ανεύρυσμα το οποίο δεν το προλάβαμε. Στρες έχουμε όλοι στη δουλειά. Δεν γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος τι είναι η δημοσιογραφία και τους χρόνους της

  . Όλα αυτά σε στρεσάρουν. Εκείνη λοιπόν ήταν μια περίοδος με πολύ στρες για μένα ούτως ή άλλως” εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Βασίλης Τσεκούρας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.

  “Εκείνη την ημέρα δεν ήμουν μόνος στο σπίτι. Αισθάνθηκα έναν πολύ έντονο πόνο και γι’ αυτό πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Τα σημάδια του σώματος νομίζω πως εκείνες τις στιγμές σου δίνουν να καταλάβεις τη σοβαρότητα της κατάστασης, γι’ αυτό πήγα στο νοσοκομείο και γι’ αυτό κάναμε αυτό το χειρουργείο.

  Πήγαν όλα τόσο καλά που αυτή τη στιγμή είναι σαν να μην έχω κάνει καν το χειρουργείο”.


  “Μου εξήγησαν τι ακριβώς είχε συμβεί αλλά το δύσκολο κομμάτι για μένα δεν ήταν εκεί. Ήταν το μετέπειτα. Δηλαδή οι τέσσερις – πέντε μήνες που ακολούθησαν, που θα ‘πρεπε να ξαναβρείς τον εαυτό σου και να ξαναπατήσεις στα πόδια σου διότι δεν μπορείς να περπατήσεις πάρα πολύ εύκολα.

  Άλλαξα όμως και σαν Βασίλης και στο πως χειρίζομαι τα επαγγελματικά μου. Έχω μάθει να λέω όχι, το οποίο όχι σημαίνει πως βάζεις πια και τις δικές σου κόκκινες γραμμές” δήλωσε, επίσης, ο Βασίλης Τσεκούρας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ