Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ακαθόριστο είναι ακόμα το spin-off του Jon Snow

    Ακαθόριστο είναι ακόμα το spin-off του Jon Snow

    H στέλεχος του HBO, Francesca Orsi, μίλησε για το spin-off/sequel του “Game of Thrones”, που θα επικεντρώνεται στον Jon Snow, λέγοντας ότι η σειρά δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα γίνει, καθώς βρίσκεται στα “πολύ πρώιμα στάδιά” της και υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν για να υλοποιηθεί.

    “Δουλεύουμε πολύ με τους σεναριογράφους να του δώσουμε μορφή για να πάρει πιθανόν το πράσινο φως, αλλά σε αυτό το σημείο, δεν είναι καθοριστικό το αν θα πάει μέχρι το τέλος”, είπε η Orsi (μέσω Deadline).

    Η σειρά, με τον προσωρινό τίτλο “Snow”, ανακοινώθηκε τον Ιούνιο. Η ιδέα του sequel ήταν του ίδιου του Kit Harington, ο οποίος βρήκε την ομάδα που θα βοηθήσει στην ανάπτυξή του. Περισσότερες πληροφορίες δεν γνωρίζουμε πέρα από το ότι θα δούμε τον κύριο χαρακτήρα να γιατρεύει τα παρελθοντικά του ψυχολογικά τραύματα.

    Αυτό δεν είναι το μόνο spin-off που ετοιμάζει το ΗΒΟ. Εκτός του “House of the Dragon”, που ήταν μεγάλη επιτυχία για το κανάλι και, μάλιστα, λέγεται ότι θα φέρει τουλάχιστον τέσσερις σεζόν, ετοιμάζεται το το “Knight of the Seven Kingdoms: Hedge Knight”, το οποίο έχει επηρεαστεί από την απεργία των σεναριογράφων, ενώ μπορεί να ακολουθήσουν περισσότερα spin-off από τον κόσμο. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από καιρό είχε γυριστεί το πιλοτικό επεισόδιο, ενός άτιτλου prequel με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts, αλλά δεν πήρε το πράσινο φως για να γίνει σειρά.

    Εσείς θα θέλατε να δείτε το spin-off με τον Jon Snow; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ