Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Άκυρο στην δεύτερη σεζόν του “A League Of Their Own” έριξε το Amazon

    Άκυρο στην δεύτερη σεζόν του "A League Of Their Own" έριξε το Amazon

    Παρά την αρχική ανακοίνωση για ανανέωση του “A League of Their Own” σε δεύτερη σεζόν, το Amazon αποφάσισε να ακυρώσει την σειρά μια για πάντα.

    Σύμφωνα με το Deadline, οι απεργίες που τρέχουν αυτήν την περίοδο το Χόλιγουντ, θα ‘έσπρωχναν’ την σειρά πιο πίσω στο πρόγραμμα και το κανάλι δεν επιθυμούσε την μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στις δύο σεζόν, κάτι που έκανε τα στελέχη να πάρουν την εν λόγω απόφαση.

    Η σειρά τοποθετείται το 1943, τη χρονιά που σχηματίστηκε η All-American Girls Professional Baseball League (AAGPBL). Ήταν η πρώτη στο είδος της και δημιουργήθηκε σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί το άθλημα, μιας και οι περισσότεροι άνδρες στρατολογούνταν για να πολεμήσουν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ιστορία ακολουθεί μια νέα ομάδα ομάδα χαρακτήρων πολύ διαφορετική από αυτήν της ταινίας.

    Δημιουργοί είναι Will Graham και Abbi Jacobson, οι οποίοι είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Hailey Wierengo, Jamie Babbit και Desta Tedros Reff. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Abbi Jacobson ως Carson Shaw, Chanté Adams ως Max, D’Arcy Carden ως Greta, Roberta Colindrez ως Lupe, Gbemisola Ikumelo ως Clance, Kelly McCormack ως Jess, Priscilla Delgado ως Esti González και Nick Offerman ως Casey “Dove” Porter.

    Η ιστορία βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του 1992, όπου πρωταγωνιστούσαν οι Geena Davis, Tom Hanks, Madonna και Lori Petty. Η Penny Marshall είχε σκηνοθετήσει την ιστορία των Kelly Candaele και Kim Wilson, έτσι όπως την έγραψαν για την ταινία οι Lowell Ganz και Babaloo Mandel. Το 2012, η ταινία επιλέχθηκε να διατηρηθεί στην Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσου για τη μεγάλη της σημασία.

    Πως σας φαίνεται η ακύρωση του “A League of Their Own”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ