Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Άκυρο στο “Gossip Girl” ρίχνει το HBO Max

    Άκυρο στο "Gossip Girl" ρίχνει το HBO Max

    Δύο σεζόν και μόνο φαίνεται πως κράτησε η νέα Gossip Girl στο Upper East Side, καθώς το HBO Max αποφάσισε να ακυρώσει την ομότιτλη σειρά.

    Σύμφωνα με το Variety, οι καλές κριτικές δεν ήταν αρκετές που απέσπασαν, τόσο τα νέα επεισόδια, όσο και αυτά της πρώτης σεζόν, δεν ήταν αρκετά για την ανανέωση και έτσι η σειρά είδε τη λήξη της στις 26 Ιανουαρίου. Η σειρά είχε το καλύτερο άνοιγμα για τη συνδρομητική, ενώ θεωρείται φαινόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στη χώρα μας, μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω του Vodafone TV.

    “Είμαστε ευγνώμονες στον showrunner/εκτελεστικό παραγωγό Joshua Safran και στους κτελεστικούς παραγωγούς Stephanie Savage και Josh Schwartz που μας πήγαν πίσω στο Upper East Side και σε όλα τα σκάνδαλα του Constance Billard”, είπε το HBO Max σε δήλωσή του. “Αν και δεν προχωράμε με μια τρίτη σεζόν του ‘Gossip Girl’, τους ευχαριστούμε για τα δελεαστικά ερωτικά τρίγωνα, τις υπολογίσιμες προδοσίες και την αψεγάδιαστη μόδα που έφερε αυτή η σειρά στο νέο κοινό”.

    Η ιστορία λαμβάνει χώρα οχτώ χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής και φέρει τους Savannah Smith, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat, Zion Moreno, Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez και Jason Gotay στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Όπως και στην αρχική σειρά, έτσι και σε αυτή η Kristen Bell δανείζει τη φωνή της στην Gossip Girl, ενώ η Michelle Trachtenberg επέστρεψε ως Georgina Sparks για κάποια επεισόδια της δεύτερης σεζόν. H αρχική εφηβική δραματική σειρά παιζόταν στο CW για έξι χρόνια (2007 – 2012) και βασιζόταν στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Cecily von Ziegesar. Πρωταγωνιστούσαν οι Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Taylor Momsen, Jessica Szohr, Matthew Settle, Kaylee DeFer και Kelly Rutherford.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ