Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    [Update] Νέο σπίτι ψάχνει το “Walker: Independence”

    [Update] Νέο σπίτι ψάχνει το "Walker: Independence"

    [Update 11/5] Οι παραγωγοί του “Walker: Independence” δεν το βάζουν κάτω, καθώς ψάχνουν νέα στέγη για το prequel/spin-off.

    “Ψάχνουμε επιθετικά ένα μέρος για να προσγειωθεί το ‘Walker: Independence'”, είπε ο Jared Padalecki στο TVLine. “Νομίζω ότι η ‘ακύρωση’ είναι η πιο συχνή λέξη, αλλά νομίζω ότι ένας καλύτερος τρόπος για να το δεις είναι ότι το ‘Walker: Independence’ δεν θα είναι στο CW του χρόνου”.

    “Είναι τόσο περήφανος για το ‘Walker: Independence'”, συνέχισε. “Είναι μια τόσο καταπληκτική σειρά. Νομίζω ότι είναι μια σειρά που χρειάζεται ο κόσμος. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την σειρά, περήφανοι για την σειρά, και αισθανόμαστε ότι ανήκει κάπου όπου θα μπορεί να την βλέπει ο κόσμος. Αγαπάμε το cast. Αγαπάμε το σενάριο. Αγαπάμε τα σκηνικά. Αγαπάμε τις ιστορίες που λέει. Είναι ιστορίες που δεν υπάρχουν σε άλλη γουέστερν σειρά ή συνδρομητική αυτήν την στιγμή”.


    [Original 10/5] Και ενώ το “Walker” θα συνεχίσει να ζει στο CW και για τέταρτη σεζόν, το prequel/spin-off του, “Walker: Independence”, έφαγε άκυρο από το κανάλι μετά από μόλις μια σεζόν (μέσω Variety).

    Το “Walker: Independence” έρχεται από τους Jared Padalecki, Seamus Fahey, Anna Fricke, Dan Lin, Lindsey Liberatore, Laura Terry, Larry Teng στη θέση των εκτελεστικών παραγωγών, ενώ το cast αποτελείται από τους Katherine McNamara, Justin Johnson Cortez, Katie Findlay, Lawrence Kao, Matt Barr, Philemon Chambers, Greg Hovanessian και Gabriela Quezada.

    Διαδραματίζεται το 1800 και ακολουθεί την “Abby Walker, της οποίας ο άνδρας δολοφονείται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Δύση. Γεμάτη εκδίκηση, η Abby συναντά τον Hoyt Rawlins, ο οποίος περιγράφεται ως έναν ‘αξιαγάπητος επαναστάτης που ψάχνει τον σκοπό του’. Σύντομα θα βρεθούν στην πόλη Independence στο Τέξας όπου θα συναντήσουν μια διαφορετική και εκλεκτή ομάδα πολιτών που κρύβεται από τους δαίμονές της και κυνηγά τα όνειρά της, ενώ παράλληλα γίνονται η αλλαγή στη μικτή πόλη”.

    Εκτός της εν λόγω σειράς, το CW έχει ανανεώσει και το “All American” για έκτη σεζόν, ενώ στον αέρα έχουν μείνει τα “Superman & Lois”, “Gotham Knights”, “All American: Homecoming”, “Kung Fu” και “The Winchesters”.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    • #TAGS ⟶
    • CW
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ