Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Άκυρο στον Young Rock ρίχνει το NBC

    Άκυρο στον Young Rock ρίχνει το NBC

    Το NBC αποφάσισε να ακυρώσει το “Young Rock” μετά από τρεις σεζόν.

    Σύμφωνα με το THR, η σειρά ήταν μία από τις ακυρώσεις του καναλιού, καθώς μαζί με αυτήν κόπηκε και το “Grand Crew”. Στον αέρα έχει μείνει προς το παρόν το “American Auto”, αλλά εντολή για ολόκληρη σεζόν έχει λάβει το “St. Denis Medical”, ένα mockumentary με την Wendi McClendon-Covey (The Goldbergs). Άγνωστος παραμένει ο λόγος που ακυρώθηκαν οι σειρές, αν και μπορούμε να υποθέσουμε ότι μπορεί και να ευθύνονται τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης.

    Η σειρά, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, “επικεντρώνεται στα διαφορετικά κεφάλαια της ζωής του Dwayne Johnson. Από τότε που μεγάλωσε σε μία δυνατή και ανθεκτική οικογένεια, μέχρι τότε που περιτριγυριζόταν από τους εξωφρενικούς χαρακτήρες της επαγγελματικής του οικογένειας στην πάλη και τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Εξερευνά τα σκαμπανεβάσματα στη ζωή του Johnson που τον έπλασαν στον άντρα που είναι σήμερα και τους εντυπωσιακούς χαρακτήρες που γνώρισε στην πορεία”.

    Εκτός του Johnson, βλέπουμε τους Adrian Groulx, Bradley Constant, Uli Latukefu, Joseph Lee Anderson, Stacey Leilua, Ana Tuisila και Matthew Willig, ενώ ο Johnson και οι Nahnatchka Khan, Jeff Chiang, Dany Garcia, Hiram Garcia, Brian Gewirtz και Jennifer Carreras είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

    Πέρα από τις τρεις σεζόν, το “Young Rock” είχε αποκτήσει και ένα ειδικό Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο. Η πρεμιέρα της πρώτης σεζόν του ήταν η δυνατότερη που είδε το κανάλι και στη χώρα μας προβάλλεται στο CosmoteTV. Έχετε δει τη σειρά; Πώς σας φαίνεται η ακύρωση; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ