Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    Ακυρώθηκε τελικά το “The Peripheral” από το Amazon

    Ακυρώθηκε τελικά το "The Peripheral" από το Amazon

    Παρά την επιτυχία της που οδήγησε στην ανανέωσή της σε δεύτερη σεζόν, η σειρά επιστημονικής φαντασίας, “The Peripheral”, ακυρώθηκε από το Amazon.

    Σύμφωνα με το Deadline και τις πηγές εκ των έσω, λόγος της ακύρωσης φαίνεται πως είναι οι απεργίες που τρέχουν αυτήν την περίοδο στο Χόλιγουντ. Η δεύτερη σεζόν βρισκόταν στα πρώιμα στάδια της προ-παραγωγής, όταν ξεκίνησε η απεργία των σεναριογράφων.

    Λεγόταν ότι στόχευε να κάνει την πρεμιέρα της μέσα στο 2024, αλλά με τις καθυστερήσεις, όλο το πρόγραμμα του Amazon, το οποίο επεκτείνεται μέχρι το 2025, θα αναγκαζόταν να πάει προς τα πίσω, κάτι που δεν επιθυμούσε το κανάλι, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι οι θεατές μιας πρώτης σεζόν δύσκολα παρακολουθούν την συνέχεια, αν χρειαστεί να περιμένουν πάρα πολύ.

    Επιπλέον, οι σειρές επιστημονικής φαντασίας, όπως αυτή τείνουν να είναι ακριβότερες, όχι μόνο λόγο της παραγωγής, αλλά και λόγο του μάρκετινγκ. Και επειδή οι καθυστερήσεις κοστίζουν, τα κανάλια προσπαθούν να περιορίσουν τα έξοδά τους, εξού και η προτίμηση της ακύρωσης.

    Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Scott B. Smith και έφερε τους Jonathan Nolan και Lisa Joy, γνωστούς μέσα από το “Westworld” στη θέση των εκτελεστικών παραγωγών. Η ιστορία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του William Gibson του 2014. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Η Flynne Fisher (Chloë Grace Moretz) ζει στον αγροτικό αμερικανικό Νότο, εργάζεται στο τοπικό κατάστημα 3D priting, ενώ κερδίζει τα απαραίτητα επιπλέον χρήματα παίζοντας παιχνίδια VR για πλούσιους ανθρώπους. Ένα βράδυ φοράει ένα ακουστικό και βρίσκεται στο φουτουριστικό Λονδίνο – έναν κομψό και μυστηριώδη κόσμο, ελκυστικά διαφορετικό από τη δική της περίεργη ύπαρξη. Αλλά αυτό δεν μοιάζει με κανένα παιχνίδι που έχει παίξει ποτέ πριν: η Flynne αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι δεν είναι εικονική πραγματικότητα… είναι αληθινό. Κάποιος στο Λονδίνο, εβδομήντα χρόνια στο μέλλον, βρήκε έναν τρόπο να ανοίξει μια πόρτα στον κόσμο της Flynne. Και όσο σαγηνευτικό κι αν είναι το Λονδίνο… είναι επίσης επικίνδυνο. Καθώς η Flynne ψάχνει να ανακαλύψει ποιος έχει συνδέσει τους κόσμους τους και για ποιο σκοπό, η παρουσία της εδώ θέτει σε κίνηση επικίνδυνες δυνάμεις… αναγκάζει την πρόθεση να καταστρέψει τη Flynne και την οικογένειά της στον δικό της κόσμο”.

    Εκτός της προαναφερόμενης, άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Gary Carr ως Wilf Netherton, Jack Reynor ως Burton Fisher, JJ Feild ως Lev Zubov, T’Nia Miller ως Cherise Nuland, Louis Herthum ως Corbell Pickett, Katie Leung ως Ash, Melinda Page Hamilton ως Ella Fisher, Chris Coy ως Jasper Baker, Alex Hernandez ως Tommy Constantine, Julian Moore-Cook ως Ossian, Adelind Horan ως Billy Ann Baker, Austin Rising ως Leon, Eli Goree ως Conner Penske, Charlotte Riley ως Aelita West και Alexandra Billings ως Inspector Ainsley Lowbeer, ενώ στην εκτελεστική παραγωγή βλέπουμε και τους Athena Wickham, Steve Hoban και Vincenzo Natali.

    Διαβάστε το review μας για την πρώτη σεζόν και πείτε μας στα σχόλια πως σας φαίνεται η ακύρωση του “The Peripheral”.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ