Akyla: Σοκάρει η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνει φέτος στην αγορά.

Akyla: Σοκάρει η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνει φέτος στην αγορά.

Συναντήθηκαν στη Βιέννη οι Έλληνες Σχολιαστές της Eurovision

Μια ευχάριστη και χαλαρή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη λίγες ώρες πριν από τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision. Οι Μαρία Κοζάκου και Γιώργος Καπουτζίδης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δημοσιογράφους και eurofans κατά τη διάρκεια ενός ιδιαίτερου breakfast, στο ιστορικό café της πόλης.

Εντυπώσεις από τη φετινή διοργάνωση

Οι δύο γνωστοί σχολιαστές εξέφρασαν τις εντυπώσεις τους από την τρέχουσα διοργάνωση και απάντησαν σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων. Ειδικότερα, η συζήτηση περιλάμβανε και μια τούρτα-έκπληξη για τη δέκατη επέτειο της κοινής τους παρουσίας στη Eurovision.

Θετική αίσθηση για τον Akyla

Η Μαρία και ο Γιώργος επεσήμαναν την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και τα υψηλά προγνωστικά για την ελληνική συμμετοχή φέτος. «Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Akyla είναι μοναδικό», δήλωσαν, προσθέτοντας ότι η πορεία του αποτελεί ήδη μια νίκη, καθώς αντικατοπτρίζει τα όνειρα ενός νέου καλλιτέχνη.

Η σημασία της Eurovision και του Εθνικού Τελικού

Οι σχολιαστές υπογράμμισαν τη σημασία της Eurovision και της ΕΡΤ, η οποία φέτος διοργάνωσε τρεις βραδιές, συμπεριλαμβανομένων των δύο Ημιτελικών και του Εθνικού Τελικού. Το «Sing for Greece» συγκέντρωσε πλήθος συμμετοχών και ο Τελικός συζητήθηκε ευρέως σε διεθνές επίπεδο.

Επόμενα βήματα και αισιοδοξία

Αναφερόμενοι στην επόμενη ημέρα μετά τον Τελικό, οι Κοζάκου και Καπουτζίδης εξέφρασαν την αισιοδοξία τους, τονίζοντας ότι ανεξαρτήτως της τελικής θέσης του Akyla, το σημαντικό είναι ότι το μήνυμα του τραγουδιού του θα έχει παρακολουθήσει ένα ευρύ κοινό 170 εκατομμυρίων ανθρώπων. «Πρέπει να στηρίξουμε τον Akyla και τον Φωκά, που έδωσαν ζωή και εικόνα στα όνειρα του εκπροσώπου μας» κατέληξαν.

  • Συναντήθηκαν στη Βιέννη οι Μαρία Κοζάκου και Γιώργος Καπουτζίδης.
  • Συζήτησαν για την ελληνική συμμετοχή και τις εντυπώσεις τους από τη διοργάνωση.
  • Η πορεία του Akyla θεωρείται μοναδική και συμβολική.
  • Η ΕΡΤ διοργάνωσε σημαντικές βραδιές για τη Eurovision φέτος.
  • Η αισιοδοξία επικρατεί για το μήνυμα που θα περάσει ο Akyla στο κοινό.
Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
Newsroom
Newsroomhttp://refreshnews.gr/
Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img