Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του No Time To Die στην Κίνα – Θύμα του κοροναϊού ο Τζέιμς Μποντ

    Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του No Time To Die στην Κίνα – Θύμα του κοροναϊού ο Τζέιμς Μποντ


    Ηεπίσημη πρεμιέρα του «No Time to Die»,της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ, στην Κίνα επρόκειτο να γίνει τον ερχόμενο Απρίλιο. Όμως, μόλις ακυρώθηκε, όπως και η επίσκεψη στη χώρα των πρωταγωνιστών και άλλων συντελεστών της ταινίας.

    Η απόφαση είναι, φυσικά, συνέπεια της εξάπλωσης του κοροναϊού που, μετά την τεράστια απώλεια σε ζωές και τις χιλιάδες ανθρώπων που ασθενούν, έχει κλείσει σχεδόν όλες τις -70.000 περίπου- κινηματογραφικές αίθουσες της Κίνας, κοστίζοντας στην ανθηρή βιομηχανία του κινηματογράφου της αχανούς χώρας.

    Το κόστος ανέρχεται σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια ως τώρα.

    Η πρεμιέρα ακυρώθηκε επειδή, ακόμα κι αν ως τότε τα σινεμά έχουν επαναλειτουργήσει, δεν υπάρχει περίπτωση ο Ντάνιελ Κρεγκ, η Ναόμι Χάρις, η συν-σεναριογράφος Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, όλοι Βρετανοί πολίτες, να μπορούν να πάρουν ιατρική άδεια να ταξιδέψουν στην Κίνα.

    Η οικονομική απώλεια που σημαίνει η απουσία της Κίνας από την κινηματογραφική καριέρα του «No Time to Die» είναι ανυπολόγιστη.

    Το «Spectre», η προηγούμενη περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ στην οθόνη, είχε παγκόσμιες εισπράξεις 880,67 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων τα 83,51, δηλαδή περίπου το 10%, έγιναν στην Κίνα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ