Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ακυρώθηκε το Jupiter’s Legacy απο το Netflix

    Μπορεί η νέα σειρά υπερηρώων «Jupiter’s Legacy» να πολυδιαφημίστηκε από το Netflix πριν την κυκλοφορία της πρώτης σεζόν, το δίκτυο όμως αποφάσισε να την… “πετάξει στον κουβά” κι έτσι δεν θα υπάρξει δεύτερος κύκλος.

    Η σειρά βασίζεται στα ομώνυμα graphic novels των Mark Millar και Frank Quitely και δημιουργός της είναι ο Steven S. DeKnight του Daredevil. Πρόκειται για μια επική δραματική σειρά με υπερήρωες που διαδραματίζεται σε διάφορες δεκαετίες και διερευνά την περίπλοκη δυναμική της οικογένειας, της εξουσίας και της πίστης.

    Το Netflix σκοπεύει να φτιάξει πολλές σειρές και ταινίες πάνω στις ιστορίες του Millar και το «Jupiter’s Legacy» ήταν η πρώτη εξ αυτών αλλά όπως φαίνεται η συγκεκριμένη σταματάει εδώ, παρά τα αναπάντητα ερωτήματα που άφησε στο κοινό ο πρώτος κύκλος.

    Διατηρώντας την ασφάλεια της ανθρωπότητας για σχεδόν έναν αιώνα, έφτασε η ώρα για τους υπερήρωες πρώτης γενιάς στον κόσμο να στραφούν στα παιδιά τους για να συνεχίσουν την κληρονομιά τους. Οι εντάσεις όμως οξύνονται, όταν οι νεαροί υπερήρωες -ανυπόμονοι να αποδείξουν την αξία τους- πασχίζουν να ανταποκριθούν στο θρυλικό ξακουστό όνομα των γονιών τους και να εφαρμόσουν τα δικά τους πρότυπα.

    Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν οι Τζος Ντιμέλ, Λέσλι Μπιμπ, Μπεν Ντάνιελς, Έλενα Καμπούρη, Άντριου Χόρτον, Μάικ Γουέιντ, Ματ Λάντερ και Ίαν Κουίνλαν.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ