Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
More

    Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Κακό είναι να πω την ηλικία μου; Είμαι 56 ετών»

    Ανοιχτά για την ηλικία της και το πώς διατηρείται νέα, μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη (23/10) στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

    Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, εξήγησε τον λόγο που δεν την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια σε τηλεοπτικές σειρές, δεδομένου ότι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει αποτελέσει μια εμβληματική τηλεοπτική παρουσία.

    «Πρέπει να ρωτήσεις τους παραγωγούς γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση και όχι εμένα. Λέγεται, ότι δεν υπάρχουν ρόλοι για γυναίκες ηθοποιούς από ηλικία 45 – 60 ετών. Κακό είναι να πω την ηλικία μου; Αν με ρωτήσει κάποιος πόσο χρονών είμαι, του απαντώ. Δεν το θεωρώ αγένεια να με ρωτάει κάποιος για την ηλικία μου. Το λέω και από μόνη μου, δεν έχω θέμα με την ηλικία. Για εμένα η ηλικία είναι ένας αριθμός και όχι κάτι παραπάνω. Είμαι 56 ετών», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

    Σε ερώτηση σχετικά με το πώς διατηρείται νέα, η ηθοποιός απάντησε: «Λίφτινγκ δεν έχω κάνει. Προσέχω τη διατροφή μου, γιατί το σώμα του ηθοποιού είναι εργαλείο. Κάνω γιόγκα πάρα πολλά χρόνια και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εκγύμναση για όλους μας και πόσω μάλλον για τους ηθοποιούς».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ