Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
More

    Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Μου είπαν ότι ήταν χάλια αυτή η σειρά, δεν λέγεται την πρώτη μέρα που παίχτηκε

    «Δηλαδή ήθελα να την πνίξω την κυρία που μου το είπε», δήλωσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

    Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα παράστασης στο θέατρο Εν Αθήναις. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τα αρνητικά κριτική και το σχόλιο που τον ενόχλησε για το πρώτο επεισόδιο σειράς που συμμετείχε στο παρελθόν.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φυσικά και λέω την άποψη μου. Στην πρεμιέρα όμως, όχι, ποτέ. Στην πρεμιέρα δεν την λέω ποτέ γιατί, αν δεν μ’ αρέσει κάτι, δεν μπορείς να πεις στην πρεμιέρα «δεν μου άρεσε» γιατί πως θα πάνε παρακάτω; Είναι σαν να τους σκάβεις τον λάκκο και δεν είναι σωστό».

    «Θέλω όμως να μου πουν και μένα, αντίστοιχα. Και βέβαια με έχουν στεναχωρήσει με σχόλια, όπως «τώρα ήταν ωραίο αυτό;». Σε σειρά μου έχει συμβεί αυτό».

     

    «Χάλια ήταν αυτή σειρά… μου είπαν. Μα δεν λέγεται αυτό στην πρώτη μέρα που παίχτηκε! Δηλαδή ήθελα να την πνίξω την κυρία που μου το είπε» πρόσθεσε, ακόμα, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στο απόσπασμα το οποίο και προβλήθηκε στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha.

    Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Μου είπαν ότι ήταν χάλια αυτή η σειρά, δεν λέγεται την πρώτη μέρα που παίχτηκε

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ