Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τις παραστάσεις του, τον τρόπο που επιλέγει τα πρόσωπα που διακωμωδεί, αλλά και για την σύντροφό του.



Ο γνωστός Stand up comedian μίλησε για τις παραστάσεις του και στα ευτράπελα.

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Κάθε μέρα μας βρίζουν και μας λένε “άχρηστους”

«Μου έχει τύχει να μην γελάει ο κόσμος σε παράσταση μου, πάντα πέφτει το μάτι μου σε κάποιον τέτοιο. Κάθε μέρα μας βρίζουν και μας λένε “άχρηστους” και να πεθάνουμε, θα ήθελα να πηγαίνω κι εγώ στις δουλειές αυτών των ανθρώπων και να φωνάζω τα ίδια. Τους χαρακτήρες τους επιλέγω από την παρατήρηση, το χιούμορ και από την καθημερινότητα», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Η τηλεόραση είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος

Για την σύντροφό του ανέφερε: «Μου αρέσει να χαλάω ρομαντικές στιγμές, μου αρέσει να κάνω άβολο φλερτ στην σύντροφό μου. Μπορεί να το πάρω το κορίτσι, μπορεί να την έχω πάρει ήδη και να μην το ξέρετε. Είμαι λίγο επιφυλακτικός με την τηλεόραση γιατί είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος», είπε στη συνέχεια ο ο ΑΑλέξανδρος Τσουβέλας.


Κάνουμε μία ταινία με τίτλο “Συμμορία της συμφοράς”

Για τις παραστάσεις του: «Συνεχίζουμε όλο το καλοκαίρι τις παραστάσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, θα κάνουμε και μία ταινία που θα λέγεται “Συμμορία της συμφοράς”».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: