Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Alicia Vikander Είναι Η Νέα Lara Croft

    Alicia Vikander Είναι Η Νέα Lara Croft

    Αν και οι φήμες ήθελαν την Daisy Ridley να παίρνει το ρόλο της Lara Croft, τελικά όλοι διαψεύστηκαν καθώς η νέα πρωταγωνίστρια του «Tomb Raider» θα είναι η Alicia Vikander.

    Η Vikander έγινε ευρύτερα γνωστή απο την ταινία «Ex Machina» του Alex Garland και έκτοτε έγινε μια απο τις περιζήτητες ηθοποιούς του Hollywood. Μια ζήτηση που αυξήθηκε ακόμη περισσότερο μετά την βράβευση της με Oscar για την ταινία «The Danish Girl».

    Αν και γεννημένη στο Gothenburg της Σουηδίας, η 28χρονη ηθοποιός έχει καταφέρει να ανταπεξέρχεται με άνεση σε όλους τους ρόλους που αναλαμβάνει, καθώς η εξαιρετική αγγλική προφορά της και το ασυνήθιστο για Σουηδέζα χρώμα της, την βοηθούν να μεταμορφώνεται σε όποια εθνικότητα απαιτεί ο εκάστοτε ρόλος.

    Αν και οι πληροφορίες γύρω απο την πλοκή του νέου «Tomb Raider» είναι λιγοστές, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποτελέσει ένα ολικό reboot με μια νεαρή Lara Croft να προσπαθεί να ολοκληρώσει την πρώτη της αποστολή, κάτι ανάλογο δηλαδή με την πλοκή του reboot του video game που κυκλοφόρησε το 2013.

    [ad id=”6783″]

    Στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Νορβηγός Roar Uthaug, ο οποίος σκηνοθέτησε και την πολύ αξιόλογη ταινία καταστροφής «The Wave» [«Bølgen»], ενώ το πολύπαθο σενάριο που κατά καιρούς έγραψαν οι Evan Daugherty, Marti Noxon, Mark Fergus και Hawk Ostby πιθανότατα θα αναθεωρηθεί απο κάποιον νέο σεναριογράφο.

    Με την προσθήκη της Vikander που μπορεί με ευκολία να συνδυάσει το smart με το sexy, το «Tomb Raider» θα έχει μια αξιόλογη δεύτερη ευκαιρία για επιτυχία και στον κινηματογράφο, κάτι που δεν κατάφεραν οι δυο πρώτες, αδιάφορες ταινίες με την Angelina Jolie…

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ