Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Alien: Earth – Κυκλοφόρησε το πρώτο Teaser για την νέα σειρά του Hulu

    Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν συναρπαστικές για τους θαυμαστές του Alien, καθώς, εκτός από την κυκλοφορία της ταινίας Alien: Romulus, έρχεται και η νέα τηλεοπτική σειρά Alien: Earth. Το πρώτο teaser κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα στο διαδίκτυο. Επιπλέον, ενώ διάφορες πληροφορίες για τη σειρά είχαν βγει στην επιφάνεια το προηγούμενο χρονικό διάστημα το FX κυκλοφόρησε επίσημα την περίληψη της πλοκής, δίνοντας μια ιδέα στο κοινό για το πώς αυτή η σειρά θα συνδεθεί με τον ευρύτερο κόσμο του Alien.

    Δείτε το πρώτο teaser για το Alien: Earth πριν από την πρεμιέρα του στο Hulu το 2025.

    Alien: Earth – Κυκλοφόρησε το πρώτο Teaser για την νέα σειρά του Hulu

    Η σειρά περιγράφεται ως εξής: “Όταν ένα μυστηριώδες διαστημικό σκάφος συντρίβεται στη Γη, μια νεαρή γυναίκα (Sydney Chandler) και μια ομάδα στρατιωτών κάνουν μια μοιραία ανακάλυψη που τους φέρνει αντιμέτωπους με τη μεγαλύτερη απειλή του πλανήτη στην πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά Alien: Earth του FX, από τον δημιουργό Noah Hawley.”

    Με πρωταγωνίστρια τη Chandler, η σειρά διαθέτει ένα πλούσιο καστ που περιλαμβάνει τους Alex Lawther, Timothy Olyphant, Essie Davis, Samuel Blenkin, Babou Ceesay, David Rysdahl, Adrian Edmondson, Adarsh Gourav, Jonathan Ajayi, Erana James, Lily Newmark, Diem Camille και Moe Bar-El.

    Alien: Earth – Κυκλοφόρησε το πρώτο Teaser για την νέα σειρά του Hulu

    Η σειρά Alien ξεκίνησε το 1979, με την ταινία Alien: Romulus να είναι η ένατη στη σειρά ταινιών, η οποία περιλαμβάνει και δύο crossover ταινίες με τη σειρά Predator. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, η σειρά επεκτάθηκε σε κόμικς, βιντεοπαιχνίδια και φιγούρες δράσης, αλλά το Alien: Earth σηματοδοτεί την πρώτη τηλεοπτική σειρά που τοποθετείται στον εμβληματικό αυτόν κόσμο της επιστημονικής φαντασίας. Εκτός του ότι αποτελεί ένα νέο μέσο για το Alien, όπως υποδηλώνει ο τίτλος, είναι επίσης η πρώτη σημαντική εμπειρία που διαδραματίζεται στη Γη, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες δυνατότητες αφήγησης.

    Αξίζει να σημειώθει πως η σειρά θα προβληθεί και στο Disney+

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ