Στιγμές τρόμου έζησαν επτά 17χρονοι το βράδυ της Παρασκευής (28/2) στον Άλιμο, όταν τους προσέγγισαν πεζή 8-10 άτομα νεαρής ηλικίας και αφού τους ρώτησαν από ποια περιοχή είναι, τους προκάλεσαν λεκτικά και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας, με κλωτσιές και γροθιές στο σώμα και στο κεφάλι. Από την επίθεση τραυματίστηκαν έξι από τους 17χρονους.
Το περιστατικό συνέβη σε υπαίθριο χώρο, στην οδό Κοραή. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας από τους δράστες επιτέθηκε με μαχαίρι στον έναν 17χρονο και τον τραυμάτισε με τρεις μαχαιριές, στον μηρό, στο χέρι και στα πλευρά.
Στη συνέχεια, με την απειλή μαχαιριού που έφερε και άλλος δράστης αφαίρεσαν από έναν 17χρονο το μπουφάν του, και ένα κινητό τηλέφωνο άλλου 17χρονου, το οποίο όμως έπεσε στο έδαφος, λόγω της συμπλοκής.
Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο οποίος παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και στη συνέχεια μετέφερε τέσσερις από τους 17χρονους στο Ασκληπιείο Βούλας για περεταίρω ιατρική φροντίδα. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, οι 17χρονοι αποχώρησαν από το νοσοκομείο.