Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αλκμήνη Χατζηγιάννη – Θυμώνω | Νέο τραγούδι

    Αλκμήνη Χατζηγιάννη - Θυμώνω

    Αλκμήνη Χατζηγιάννη – Θυμώνω | Νέο τραγούδι

    Η εκρηκτική Αλκμήνη έρχεται με φόρα και μας μεταδίδει το μπρίο της μ’ ένα ανεβαστικό τραγούδι που μας φέρνει πιο κοντά το καλοκαίρι!

    Η Αλκμήνη Χατζηγιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, όπου ασχολήθηκε πρώτη φορά με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, καθώς σπούδασε κλασικό μπαλέτο, παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου και ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική.

    Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα Mystique και ήταν η «πρώτη» φωνή στο mega-hit «Μην κάνεις πως δεν θυμάσαι», σε συνεργασία με τους NEΒMA, το οποίο παρέμεινε στα ελληνικά charts για πάνω από ενάμισι χρόνο και ακούγεται ακόμα στα ραδιόφωνα.

    Μετρά σημαντικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Πάνος Κιάμος, ο Σταμάτη Γονίδης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Πάολα, ο Χρήστος Μενιδιάτης κ.α.

    Η δυναμική Αλκμήνη αυτή την περίοδο, παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο Υπόγειον 22 που κερδίζει τις εντυπώσεις του κόσμου, την απολαμβάνουμε και στην εκπομπή με τον Μάρκο Σεφερλή «Ραντεβού στα Τυφλά» στο Star!

    [ad id=”6783″]

    Ακούστε το εδώ:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ