Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αλλαγές στον κωδικό 6 στο 13033 – Θα αφορά αποκλειστικά μετακινήσεις με τα πόδια

    Αλλαγές στον κωδικό 6 στο 13033 δρομολογεί η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες. Οι πολίτες θα μπορούν να τον χρησιμοποιούν αποκλειστικά για μετακινήσεις με τα πόδια, χωρίς το αυτοκίνητο βρίσκεται στο τραπέζι.

    Αλλαγές έρχονται στις μετακινήσεις μέσω του 13033 με τον κωδικό 6 να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μετακινήσεις με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο. Τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Αττική μοιάζουν επιβαρημένα και αναζητούνται λύσεις έτσι ώστε να μειωθεί η κινητικότητα που παρουσιάζεται σε μεγάλες πόλεις.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα πολύ πιθανό σενάριο, ενώ οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται την Τετάρτη.

    Το προηγούμενο διάστημα παρατηρήθηκε κατάχρηση του συγκεκριμένου κωδικού 6 στο 13033 με συνέπεια πολίτες να τον χρησιμοποιούν για να συνεχίσουν τη βόλτα τους ή για επισκέψεις σε φιλικά σπίτια και όχι για σωματική άσκηση.

    Σε ό,τι αφορά τον κωδικό 4 (βοήθεια σε άτομα που έχουν ανάγκη) του οποίου επίσης γίνεται κατάχρηση από πολίτες, θα διεξάγονται περισσότερες διασταυρώσεις στοιχείων κατά τους ελέγχους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ