Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αλλάζει η ροή των τηλεοπτικών σειρών του MCU

    Αλλάζει η ροή των τηλεοπτικών σειρών του MCU

    Οι τηλεοπτικές σειρές έχουν γίνει ένα μεγάλο και αναπόσπαστο κομμάτι του MCU τα τελευταία χρόνια, και πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Marvel, Kevin Feige, μάς προετοιμάζουν για ένα πολύ δυνατό μέλλον στο Disney+.

    “Πιστεύω ότι μία από τις πιο δυνατές πλευρές του να είσαι στα Marvel Studios είναι το να έχεις αυτές τις σειρές και τις ταινίες να πιάνουν τον παλμό της εποχής”, είπε στο Entertainment Weekly. “Είναι δυσκολότερο να πιάσεις τον παλμό της εποχής όταν υπάρχει τόσο πολύ προϊόν εκεί έξω – και τόσο πολύ ‘υλικό’, όπως λένε, που είναι μια λέξη που σιχαίνομαι. Αλλά θέλουμε τα Marvel Studios και τα projects του MCU να ξεχωρίζουν και να στέκονται πάνω από όλα. Και να το δει ο κόσμος προχωράμε στις Phase 5 και 6. Ο ρυθμός με τον οποίο θα βγάζουμε σειρές στο Disney+ θα αλλάξει, έτσι ώστε να έχει κάθε μια την ευκαιρία να λάμψει”.

    Το κατά πόσο θα δούμε περισσότερες σειρές στο μέλλον δεν έγινε γνωστό, πάντως ήδη το πρόγραμμα του στούντιο φέρει αρκετά δυνατούς τίτλους, όπως τις δεύτερες σεζόν των “What If…?” και “Loki” και τις πρεμιέρες των “Echo” και “Ironheart”, ενώ άλλο ένα project για το οποίο ανυπομονούμε είναι το “Secret Invasion”, που θα φέρει την επιστροφή του Samuel L. Jackson ως Nick Fury.

    Επόμενη ταινία του MCU θα είναι το “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας την Πέμπτη που μας έρχεται. Πρόκειται για την ταινία που θα ανοίξει την 5η Φάση του σύμπαντος και θα έχει επιπτώσεις α λά “Captain America: Civil War” για το υπόλοιπο franchise, ενώ θα συνδέεται άμεσα με το “Avengers: The Kang Dynasty”, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2025.

    Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους τον Φεβρουάριο και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece, για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ