Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αλλάζει στέγη το “Minx” για τη δεύτερη σεζόν του

    Αλλάζει στέγη το "Minx" για τη δεύτερη σεζόν του

    Η δεύτερη σεζόν του “Minx” δεν θα προβληθεί μέσω του HBO Max, αντιθέτως, τα νέα επεισόδια θα μετακομίσουν στο Starz.

    Η ανακοίνωση έγινε μέσω του ίδιου του καναλιού, το οποίο όρισε ως ημερομηνία πρεμιέρας την 21η Ιουλίου. Η ‘μετακόμιση’ οφείλεται στις περικοπές και ακυρώσεις που έγιναν στο HBO Max κατά την αλλαγή διοίκησης της Warner Bros.. Η σειρά είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματά της όταν έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται στη συνδρομητική. Πλέον ξέρουμε ότι η υπηρεσία θα ονομάζεται Max και θα φέρει μια πληθώρα νέων σειρών, μεταξύ άλλων το “Knight of the Seven Kingdoms: Hedge Knight”, που αποτελεί prequel του “Game of Thrones”, το “Harry Potter”, το “The Conjuring” και άλλο ένα spin-off του “The Big Bang Theory”.

    Το “Minx” διαδραματίζεται “στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1970 και επικεντρώνεται στην Joyce (Ophelia Lovibond), μια σοβαρή νεαρή φεμινίστρια που ενώνει τις δυνάμεις της με έναν μικρό εκδότη, τον Doug (Jake Johnson), για να δημιουργήσει το πρώτο ερωτικό περιοδικό για γυναίκες. Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε τους δυο τους να παλεύουν με την εκρηκτική επιτυχία του Minx, το οποίο φέρνει περισσότερο χρήμα, φήμη και πειρασμό από όσο μπορούν να διαχειριστούν”.

    Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Idara Victor ως Tina, Jessica Lowe ως Bambi, Lennon Parham ως Shelly, Oscar Montoya ως Richie και Elizabeth Perkins ως Constance. Δημιουργός, showrunner και εκτελεστική παραγωγός είναι η Ellen Rapoport, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Paul Feig, Dan Magnante, Ben Karlin και Rachel Lee Goldenberg.

    Την πρώτη σεζόν της σειράς μπορούμε να την απολαύσουμε στην Ελλάδα μέσω του VodafoneTV, που έχει κάνει συμφωνία με την Warner Bros. και το HBO Max για την προβολή των project τους. Το κατά πόσο θα δούμε τη δεύτερη σεζόν του “Minx” παραμένει ακόμα άγνωστο.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ