Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Αλλάζει το μοντέλο επιδότησης στους λογαριασμούς ρεύματος: Έρχεται «μπόνους» στους… οικόνομους καταναλωτές

    «Μπόνους» σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση με μεγαλύτερη επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος, στο πλαίσιο εξοικονόμησης ενέργειας στα οικιακά τιμολόγια για όσους καταναλωτές «πειθαρχήσουν» και κάνουν προσπάθεια περιορισμού κατανάλωσης.

    Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου «η στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης προς τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις θα είναι διαρκής, για όσο υπάρχει η ακρίβεια στην ηλεκτρική ενέργεια. Η βοήθεια αυτή θα προσαρμόζεται σύμφωνα με τις εξελίξεις και τις οικονομικές δυνατότητες».

    Με τη σειρά του ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, απαντώντας σε ερώτηση για το πως θα λειτουργήσει το νέο μοντέλο επιδοτήσεων στο ρεύμα, για το εάν θα λειτουργήσει με βάση την κατανάλωση ή τον εκκαθαριστικό λογαριασμό, τόνισε πως «τα σχήματα θα ανακοινωθούν όταν είναι έτοιμα. Πάντως θα είναι μία δίκαιη και εστιασμένη λύση».

    Όπως φαίνεται η κυβέρνηση εισέρχεται σε ένα νέο μοντέλο επιδοτήσεων επιβραβεύοντας τους καταναλωτές που προσπαθούν να μειώσουν την οικιακή τους κατανάλωση ρεύματος. Οι υπουργοί «φωτογραφίζουν» γι’ αυτούς μεγαλύτερη επιδότηση στον λογαριασμό ρεύματος.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ