Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αλλάζει από σήμερα η προβολή του Nomads

    Αλλάζει από σήμερα η προβολή του Nomads

    Το ριάλιτι παίρνει θέση και στην κυριακάτικη prime time

    [ad id=”13289″]

    Εκτός από τις καθημερινές, το Nomads, το ριάλιτι περιπέτειας και δράσης, που φιλοξενείται στο Παλαουάν των Φιλιππίνων, αρχίζει από σήμερα Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 21.00 να προβάλλεται και τις Κυριακές.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αντέννα, από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 θα προβάλλεται το Nomads με τη διαδικασία του ριάλιτι να παραμένει ακριβώς ίδια, απλώς να μεταφέρεται ακριβώς μια μέρα πριν. Έτσι, την Κυριακή, οι λάτρεις του ριάλιτι θα παρακολουθούν το αγώνισμα επικράτειας, που καθορίζει πού θα μείνουν για την εβδομάδα η ομάδα των Ωκεανών και η ομάδα της Φωτιάς, δηλαδή στη βίλα ή στην παραλία.

    Κάθε Δευτέρα θα έρχεται η ώρα για το αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας μεταξύ των δύο ομάδων. Η ομάδα που θα νικήσει θα έχει ασυλία για όλη την εβδομάδα, ενώ η ομάδα που θα χάσει θα προτείνει (με ομαδική ψηφοφορία) τον πρώτο μονομάχο για τη μονομαχία της Πέμπτης.

    Κάθε Τρίτη, το κοινό θα παρακολουθεί το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας της χαμένης ομάδας και την ψηφοφορία του κοινού. Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει την ασυλία και δε θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ζητά από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τα άτομα που θα έχουν χάσει στο ατομικό αγώνισμα. Η ψηφοφορία θα διαρκεί μέχρι τη 01:00. Το μέλος της ομάδας με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος για τη μονομαχία της Πέμπτης. Το αποτέλεσμα θα ανακοινώνεται στο επεισόδιο της Πέμπτης.

    [ad id=”6783″]

    Κάθε Τετάρτη, θα γίνεται το αγώνισμα των αρχηγών, που θα καθορίζει το έπαθλο που θα πάρει η ομάδα του αρχηγού που έχει κερδίσει. Επιπλέον, θα υπάρχει και η στιγμή επικοινωνίας, που θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες της νικήτριας ομάδας να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους με διάφορους τρόπους.

    Κάθε Πέμπτη, θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού και θα γίνεται τη μονομαχία των δύο υποψηφίων, η αποχώρηση, καθώς και η ανακοίνωση των νέων αρχηγών που θα προτείνονται από τον παίκτη που αποχωρεί.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ