Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Αλλάζουν πρεμιέρες οι σειρές της Marvel

    Αλλάζουν πρεμιέρες οι σειρές της Marvel

    Περισσότερες αλλαγές στο πρόγραμμά της κάνει η Disney, αυτήν την φορά στις σειρές της Marvel της συνδρομητικής υπηρεσίας.

    Σύμφωνα με το THR, οι απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων έχουν επηρεάσει αρκετά τις παραγωγές, με τα γυρίσματα αρκετών project να έχουν σταματήσει, κάτι που δεν “βολεύει” το στούντιο που “θέλει να κάνει τον κάθε τίτλο και ένα event για τους fans και το κοινό”.

    Με εξαίρεση την δεύτερη σεζόν του “Loki” που έχει εξασφαλισμένη την πρεμιέρα της (6 Οκτωβρίου), οι υπόλοιπες σειρές απέκτησαν νέες περιόδους πρεμιέρας και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

    • Δεύτερη σεζόν του Marvel’s What If…? – Χριστούγεννα 2023
    • Echo – Ιανουάριος 2024
    • X-Men ’97 – αρχές 2024
    • Agatha: Darkhold Diaries – φθινόπωρο 2024
    • Ironheart – βγήκε από το πρόγραμμα
    • Daredevil: Born Again – άγνωστη περίοδο πρεμιέρας
    • Wonderman – άγνωστη περίοδο πρεμιέρας

    Το “Echo” είναι το spin-off του ‘Hawkeye’ και λέγεται ότι θα έχει έναν πιο “σκληρό και γειωμένο τόνο” σε σχέση με τα άλλα project του MCU, ενώ θα φέρει cameos των Daredevil και Kingpin. Το “X-Men ’97” είναι η συνέχεια της σειρές του ’90 και θα φέρει ρετρό ύφος, ενώ ετοιμάζει ήδη την δεύτερη σεζόν του. Η σειρά της Agatha φαίνεται πως άλλαξε για τρίτη φορά όνομα και πλέον θα λέγεται “Agatha: Darkhold Diaries”. Σε αυτήν θα δούμε την Kathryn Hahn να επαναλαμβάνει τον ρόλο της από το “WandaVision”, ενώ η πρεμιέρα της θα λάβει χώρα κοντά στο Χάλογουιν, δηλαδή τον Οκτώβρη. Από την άλλη, τα “Ironheart” με την Dominique Thorn, “Daredevil: Born Again” με τον Charlie Cox και “Wonderman” με τον Yahya Abdul-Mateen II, δεν έχουν καν ολοκληρώσει τα γυρίσματά τους και άρα βγήκαν από το πρόγραμμα.

    Για την αλλαγή στο “Echo” μάς είχε προϊδεάσει και το πρόγραμμα που κυκλοφόρησε στην πρόσφατη σύσκεψη των μετόχων του στούντιο, ενώ την ίδια στιγμή είχαμε μάθει ότι το “Deadpool 3” βγήκε τελείως από το πρόγραμμα, αν και ακόμα τα επίσημα μέσα έχουν ορίσει ως ημερομηνία πρεμιέρας την 3η Μαΐου 2024.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ