Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Αλλάζουν όλα στην κινητή τηλεφωνία: Όλα απεριόριστα, τα ελκυστικά νέα πακέτα

    Στον αστερισμό των απεριόριστων λεπτών ομιλίας και data μπαίνουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Την αρχή έκανε η Wind ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και η Vodafone.

    Η Wind παρέχει το πακέτο W-Unlimited με το οποίο προσφέρει σε κάθε σύνδεση απεριόριστα data, απεριόριστα λεπτά και απεριόριστα SMS. H τιμή του πακέτου ορίζεται στα 39 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου όλων των φόρων, και αφορά σε νέες συνδέσεις 24μηνης διάρκειας.

    Στην προσφορά της Wind απάντησε η Vodafone η οποία προσφέρει το παρεμφερές πακέτο Vodafone Giga Unlimited Ultra, αλλά για 34 ευρώ το μήνα. Μάλιστα αν επιλεγούν δύο τέτοιου είδους συνδέσεις, τότε η τιμή μειώνεται ακόμη περισσότερο στα 30,35 ευρώ για την κάθε μία ή στα 60,70 ευρώ το μήνα για τις δύο. Αντίστοιχα πακέτα έχει φέρει και η Cosmote, αλλά σε υψηλότερες τιμές.

    Για τις προσφορές αυτές οι εταιρείες κρατούν χαμηλούς τόνους καθώς φοβούνται μια μεγάλη μετακίνηση πελατών προς αυτή τη κατεύθυνση, που θα βάλει σε δοκιμασία τα δίκτυα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

    Η στροφή αυτή των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας αποτελεί μία πρόβα τζενεράλε καθώς, η εξέλιξη της τεχνολογίας, η υπερχρήση δεδομένων και κατ’ επέκταση του Viber, της WhatsApp οδηγεί προς την κατεύθυνση αυτή.

    Όλο και περισσότεροι χρήστες κινητών τηλεφώνων, με δεδομένη την καλή λειτουργία των ψηφιακών τρόπων επικοινωνίας, χρειάζονται περισσότερο δεδομένα και όχι λεπτά ομιλίας ή SMS.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ