Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    Άλλη μια αποχώρηση βόμβα από την Μουρμούρα

    Άλλη μια αποχώρηση βόμβα από την Μουρμούρα

    Το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου η Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν από το cast της σειράς του Alpha, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Η κωμική σειρά του Alpha, που αποτελεί μία από τις μακροβιότερες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης διανύει τον 10ο κύκλο της.

    Η Κλέλια Ρένεση με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πώς ο ρόλος της Καίτης Κίτσο που υποδύεται στη σειρά, ολοκληρώνεται φέτος και δεν θα τη δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Μέχρι στιγμής την αποχώρησή τους από τη σειρά έχουν ανακοινώσει επίσης ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, αλλά και η Ελένη Κοκκίδου, που ήταν ένα από τα βασικά μέλη της σειράς από την πρώτη της κιόλας σεζόν.

    «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει και το ρητό. Κι όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη “οδό Μουρμούρας”, καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη –Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας και να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα», έγραψε αρχικά η Κλέλια Ρένεση.

    «Εγώ και η Κάιτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, κι ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει κι ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο», πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

    Η Κλέλια Ρένεση προστέθηκε στο cast της σειράς, μετά την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, πριν από 5 χρόνια. Τότε η σεναριακή ομάδα της σειράς θέλησε να βρει ένα καινούργιο «ταίρι» για τον ρόλο του Ηλία που υποδύεται από τον πρώτο κύκλο της, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Μετά από 5 χρόνια ο Ηλίας μάλλον θα χρειαστεί ακόμα μία νέα παρτενέρ στη σειρά.

    Το αρχικό cast της σειράς περιλάμβανε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, τον Αντώνη Αντωνίου, την Ελένη Κοκκίδου, την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο. Από τους 6 ηθοποιούς αυτοί που παραμένουν μέχρι σήμερα στο δυναμικό της σειράς είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Αντώνης Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου που επίσης θα ολοκληρώσει την παρουσία της στη σειρά φέτος.

    «Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε και όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούργια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη», κατέληξε στην ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ