Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    Άλλος ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Justin Roiland για το “Rick and Morty”

    Άλλος ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Justin Roiland για το "Rick and Morty"

    Πολύ κοντά στο να βρεθεί ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Justin Roiland στο “Rick and Morty” βρίσκεται η παραγωγή της σειράς.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παραγωγού Steve Levy κατά την διάρκεια του Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο, όπου και γιόρτασαν την 10η επέτειο της σειράς, “Είμαστε πολύ κοντά στην λήξη της διαδικασίας του recast. Θα είναι τέλειο…Είμαι εντυπωσιασμένος…Αυτό είναι που δεν θέλω να επισκιαστώ”. Ο ηθοποιός που θα διαλέξουν θα ακούγεται σχεδόν το ίδιο με τον Roiland, αλλά “οι χαρακτήρες θα είναι οι ίδιοι χαρακτήρες”.

    Η αλλαγή έρχεται ύστερα από τις κατηγορίες περί βιαιοπραγίας του Roiland. Το Adult Swim, το κανάλι που προβάλλει την σειρά έκοψε κάθε δεσμό μαζί του, κάτι που δεν φαίνεται να επηρέασε και πολύ την διαδικασία, μιας και ο συν-δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός είχε μικρή συνεισφορά στις σειρές του τα τελευταία χρόνια

    Ο Roiland δανείζει τη φωνή του και στους δύο πρωταγωνιστές της ενήλικης σειράς κινουμένων σχεδίων, την οποία στην χώρα μας μπορούμε να δούμε μέσω του Netflix. Πλέον, ο συν-δημιουργός Dan Harmon θα κατέχει τη θέση του showrunner μόνος του. Η σειρά έχει ανανεωθεί για έβδομη σεζόν, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται η όγδοη και η ένατη, οι οποίες θα έρθουν υπό την συμφωνία που υπέγραψαν οι δημιουργοί το 2018 για 70 επεισόδια.

    Μιλώντας για την έβδομη σεζόν, ο Levy είπε ότι είναι “έτοιμη για μετάδοση”, η όγδοη έχει γραφτεί και η ένατη είναι στην πορεία. Στα νέα επεισόδια θα δούμε την επιστροφή του Rick και των υπολοίπων, μεταξύ άλλων των “Bird Person, Squanchy… Gene… Ο αγαπημένος φίλος του Rick… όλοι οι αγαπημένοι σας… Gearhead… Δεν θα ήταν όλη η ομάδα χωρίς τον Mr. Poopy Butthole. Οπότε υπάρχουν πολλά για να ανυπομονείτε στην νέα σεζόν και υπόσχομαι ότι ο Squanchy θα ξανακάνει Squanch”, είπε ο Levy.

    Σε σχετικά νέα, να πούμε ότι κυκλοφόρησε και το trailer της anime μεταφοράς του “Rick and Morty”, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ