Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Alpha, ΣΚΑΙ και «σφήνα» Mega για τον Φερεντίνο

    Σε βραδινό talk show o Χρήστος Φερεντίνος; Τον χάνουμε από τα τηλεπαιχνίδια; Στενό μαρκάρισμα ούτε από ένα ούτε από δύο, αλλά από τρία κανάλια δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Χρήστος Φερεντίνος, από τη στιγμή που, όπως φαίνεται, δεν τα βρίσκει οικονομικά στις διαπραγματεύσεις με τον Alpha. Ο παρουσιαστής, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν, είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τον Alpha για να συνεχίσει το τηλεπαιχνίδι «Deal».

    f6 Ferentinos

    Παράλληλα, έχει δεχτεί έντονο φλερτ το τελευταίο διάστημα και από τον Σκάι. Το κανάλι του Νέου Φαλήρου τον διεκδικεί για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Μονομάχος», το οποίο το 2002 το παρουσίαζε ο ίδιος στο Star.

    ferentinos 1

    Στο παιχνίδι της διεκδίκησής του μπήκε λίγο πριν από το φινάλε της σεζόν ακόμη ένας μνηστήρας. Πρόκειται για το Mega, που προτείνει -όπως ακούγεται- στον Χρήστο τη Megaλη ανατροπή, αφού δεν τον θέλει για τηλεπαιχνίδι… Το Mega πρότεινε στον Χρήστο Φερεντίνο κάτι πολύ διαφορετικό από αυτά που τον έχουμε συνηθίσει τηλεοπτικά, κι αυτό δεν είναι άλλο από ένα βραδινό τοκ σόου, γεγονός που φαίνεται ότι περιπλέκει και καθυστερεί ακόμα περισσότερο την τελική απόφασή του.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ