Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Alpha: Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αναγκάζουν το κανάλι να κόψει σειρά

    Alpha: Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αναγκάζουν το κανάλι να κόψει σειρά


    Μπορεί σε άλλα μέρη του κόσμου αυτή η σειρά να πήγε καλά σε νούμερα τηλεθέασης όμως στην Ελλάδα δεν «περπάτησε».

    Με λεπτομερή σκηνικό σχεδιασμό και προϋπολογισμό που ξεπερνάει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, η σειρά προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Μεγάλη Βρετανία, τις Η.Π.Α, τον Καναδά και την Γαλλία.

    Όχι όμως στην Ελλάδα! Φαίνεται πως τα γυρίσματα στο παλάτι των Βερσαλλιών, αλλά και στα πιο εντυπωσιακά κάστρα της Γαλλίας και οι πολυτελείς ενδυμασίες εποχής δεν συγκίνησαν τους Έλληνες τηλεθεατές.

    Έτσι ο Alpha αποφάσισε να παίξει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Βερσαλλίες» στις 12 Μαρτίου και μετά να την βάλει στο χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας.

    Στη θέση της θα προβάλλεται από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου μια νέα φιλόδοξη αστυνομική σειρά με τίτλο «The Rookie» που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 23.00.

    Και αυτή η σειρά θα μεταδοθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Πρόκειται για περιπέτεια παραγωγής 2018-2020 όπου οι αιχμηρές ατάκες συναντούν και εναλλάσσονται με αινιγματικές ιστορίες και περίπλοκες καταστάσεις. Κοινός παρονομαστής; η αδρεναλίνη και η δράση. Μόνο η πείρα και η τόλμη, μπορούν να ξεκλειδώσουν τα μυστήρια που συναντά ο Τζον Νόλαν.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ