Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
More

    Αμαλιάδα: Δύο από τα πέντε μωρά πέθαναν από «διάμεση πνευμονίτιδα» – «Μπορεί να προκληθεί από την εισπνοή ναρκωτικών», λέει καθηγητής

    Οι αστυνομικές αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους στους θανάτους των πέντε βρεφών στην Αμαλιάδα, καθώς οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις προχωρούν με γρήγορο ρυθμό.

    Η έρευνα επικεντρώνεται στη νόσο της πνευμονίτιδας, η οποία έχει εντοπιστεί σε τουλάχιστον δύο από τα πέντε βρέφη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πρώτο παιδί της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου, που πέθανε τον Ιούνιο του 2022, καθώς και για το παιδί της φίλης της, που απεβίωσε τον Φεβρουάριο του 2021. Παράλληλα, οι πνευμονολόγοι τονίζουν ότι το εύρημα αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο.

    Οι Αρχές, από την πλευρά τους, διεξάγουν λεπτομερή έρευνα, συγκρίνοντας τις περιπτώσεις των βρεφών με τις περιγραφές της Ειρήνης, οι οποίες θεωρούνται κλειδιά για την επίλυση της υπόθεσης, δεδομένου ότι ήταν παρούσα σε όλους τους θανάτους.

    Ο Κωνσταντίνος Δούρος, καθηγητής παιδιατρικής πνευμονολογίας, μίλησες στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για το τι είναι η διάμεση πνευμονίτιδα.

    Ο Κωνσταντίνος Δούρος, καθηγητής παιδιατρικής πνευμονολογίας, μίλησες στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για το τι είναι η διάμεση πνευμονίτιδα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ