Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στον κουμπάρο του και αυτοκτόνησε – Τα άκουσε όλα το παιδί του (Φωτο)

    Τραγωδία με δολοφονία γυναίκας από τον εν διαστάσει σύζυγός της ο οποίος εν συνεχεία αυτοκτόνησε στην Αμφιλοχία. Όλα έγιναν στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο 43χρονος μετέβη στο σπίτι της γυναίκας με μια καραμπίνα στο χέρι. Την στιγμή εκείνη η 37χρονη έλειπε και στο χώρο ήταν μόνο η 13χρονη κόρη του.

    Στην θέα του πατέρας της με την καραμπίνα στα χέρια, το ανήλικο παιδί, ενημέρωσε τον κουμπάρο του ζευγαριού, που διαμένει στο 2ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας.

    Ο άνδρας κατέβηκε αμέσως στο σπίτι και προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε με το αυτοκίνητο της έξω από το σπίτι η 37χρονη, με τον 43χρονο να πηδάει από το μπαλκόνι και να προσγειώνεται πάνω από το όχημα. Πριν η γυναίκα προλάβει να αντιδράσει, ο άνδρας την πυροβόλησε και την τραυμάτισε θανάσιμα. Στην συνέχεια ο 43χρονος πήγε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

    Μάρτυρας της αδιανόητης τραγωδίας, ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού, ενώ το περιστατικό άκουσε από το σπίτι, η 13χρονη κόρη του 43χρονου.

    Μάρτυρας της αδιανόητης τραγωδίας, ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού, ενώ το περιστατικό άκουσε από το σπίτι, η 13χρονη κόρη του 43χρονου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ