Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αναδύθηκαν λεπτομέρειες του spin-off του “Doctor Who”

    Στην Kate Stewart της Jemma Redgrave και στην ερευνητική οργάνωση UNIT φαίνεται πως θα επικεντρώνεται το επερχόμενο spin-off του “Doctor Who”.

    Σύμφωνα με το Dealine, ο Russell T. Davies, που είναι – ξανά – ο showrunner της κύριας σειράς, φέρεται πως είπε ότι ένα από τα επερχόμενα επεισόδια είναι “ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου”. Να υπενθυμίσουμε ότι το BBC έχει κλείσει συμφωνία με το Disney+ για την αποκλειστική προβολή της σειράς σε όλες τις χώρες του κόσμου, εκτός των Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας.

    Αναδύθηκαν λεπτομέρειες του spin-off του "Doctor Who"

    Δείτε το “Doctor Who” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+. ↗

    Από τότε, ο Davies ασχολείται με την επέκταση του ‘Whoniverse’ και το εν λόγω spin-off θα είναι μέρος αυτής. Να υπενθυμίσουμε ότι την Lethbridge-Stewart την έχουμε ξαναδεί σε παρελθοντικά επεισόδια της σειράς. Πρόκειται για την αρχηγό της UNIT, της οργάνωσης που προσπαθεί να υπερασπιστεί την Γη από τους εξωγήινους. Η χαρακτήρας έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο “The Power of Three” (2012), ενώ ακολούθησε το “The Day of the Doctor” (2013) και άλλα επεισόδια. Είναι η κόρη του Brigadier Lethbridge-Stewart (Nicholas Courtney) που ίδρυσε την UNIT. Αναμένουμε να την δούμε στην 14η σεζόν της σειράς απέναντι από τους Ncuti Gatwa ως Doctor και Millie Gibson ως Ruby Sunday, και ενδέχεται να εμφανιστεί στα τρία ειδικά επεισόδια που θα επαναφέρουν τον David Tennant και την Catherine Tate στους αρχικούς τους ρόλους. Άλλη εισαγωγή είναι αυτή του Aneurin Barnard ως Roger ap Gwilliam.

    Αυτό δεν θα είναι το πρώτο spin-off της σειράς, καθώς στο παρελθόν έχουμε δει και τα “Torchwood” (2006-11), “The Sarah Jane Adventures” (2007-11), “K9” (2009-10) και “Class” (2016), όπως και πολυάριθμα κόμικς, βιβλία και μυθιστορήματα.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ