Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ανακάλυψε τα ρούχα που θα σου χαρίσουν το πιο cozy feeling

    Μπαίνουμε στο φθινόπωρο και καθώς οι θερμοκρασίες χαμηλώνουν, αρχίζουμε να αναζητούμε τα πιο «χουχουλιάρικα» items της σεζόν. Εκείνα που θα μας αγκαλιάζουν με τις ζεστές υφές τους και θα μας χαρίζουν το απαραίτητο comfy-feel στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα και στις βόλτες μας. Καλωσορίζουμε, λοιπόν, την knitwear season!

    Τα γυναικεία πλεκτά είναι τόσο διαχρονικά και ευέλικτα, μπορούν να κάνουν dress up ή dress down ένα σύνολο χαρίζοντας πάντα ένα μοναδικό elegance. Αξίζουν, λοιπόν, να μπουν στο μικροσκόπιό σου, αφού είναι τα hero items, για να δημιουργήσεις τα πιο stylish χειμερινά outfits!

    Το Νο1 μεταβατικό ρούχο που μας έρχεται στο νου δεν είναι άλλο από τις πλεκτές ζακέτες. Με κουμπιά ή χωρίς, γίνονται το αγαπημένο μας πανωφόρι, μόλις ξεκινήσει το φθινόπωρο. Οι επιλογές είναι πολλές: minimal, με περίτεχνες ή διάτρητες πλέξεις, κοντές, πιο μακριές – όσες και να έχουμε, συνεχώς «ζηλεύουμε» τα νέα σχέδια και χρώματα που μας κάνουν να χαμογελάμε. Μάλιστα, οι πιο κοντές ζακέτες μπορούν να φορεθούν με δύο τρόπους είτε ως πανωφόρι είτε ως μπλούζα. Το είχες σκεφτεί; Κάνε τη διαφορά και φόρεσε ένα τζιν σε wide leg γραμμή και από πάνω μόνο τη ζακέτα σου.

    Ανακάλυψε τα ρούχα που θα σου χαρίσουν το πιο cozy feeling

    Next in mind είναι τα πλεκτά φορέματα και οι φούστες! Τα πιο θηλυκά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου τραβούν την προσοχή μας, καθώς γίνονται η τέλεια εναλλακτική, όταν δε θα θέλεις να φορέσεις για άλλη μια φορά τα jeans ή τα formal παντελόνια σου. Σε neutral αποχρώσεις, πιο ζωηρές, ακόμα και με patterns, ό,τι και να επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι θα έχεις πάντα ένα feminine-chic αποτέλεσμα. Tip: τα φλοράλ φορέματα με τα girly μοτίβα τους είναι ό, τι χρειάζεσαι, για να νικήσεις τα winter blues! Υιοθέτησε το trend, φορώντας το πλεκτό αμάνικο λουλουδάτο φόρεμά σου με ένα T-shirt από μέσα και trendy sneakers.

    Οι μπλούζες που μοιράζουν χάδια είναι φυσικά οι πλεκτές: ripped μπλούζες ζιβάγκο, πουλόβερ, καζάκες είναι μόνο μερικά από τα items που μπαίνουν κάθε χρόνο στη χειμωνιάτικη wish list μας. Δημιούργησε το απόλυτο office look φορώντας το λευκό σου πουκάμισο με μια καζάκα από πάνω μαζί με ένα leather-effect παντελόνι και κέρδισε συγχαρητήρια όχι μόνο για την απόδοσή σου, αλλά και για το στυλ σου. Τόλμησε ένα knitted top με ένα πλεκτό παντελόνι και δημιούργησε το πιο σοφιστικέ total knit σύνολο.

    Οι δυνατότητες είναι πράγματι αμέτρητες και το knitwear trend δεν παύει να είναι ένας από τους πιο κομψούς τρόπους, για να ντυθείς ζεστά και αυτόν τον χειμώνα. Θα το δοκιμάσεις;

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ